svadba iz snova

Bajkovito vjenčanje vratara Real Madrida i izraelske mankenke u dvorcu na Azurnoj obali

Thibaut Courtois i Mishel Gerzig izrekli su sudbonosno "da" u vrtovima francuskog dvorca još krajem lipnja, a sada su o tome obavijestili javnost i pokazali fotografije s bajkovitog vjenčanja na kojem im je čestitao i naš nogometni reprezentativac Luka Modrić.

Ako je vjenčanje iz bajke bilo njegov cilj, Thibaut Courtois, golman Real Madrida to je krajem lipnja i ostvario. Svojoj odabranici, izraelskoj manekenki Mishel Gerzig , zakleo se na vjernost u čarobnom okruženju Château de la Croix des Gardes iznad Cannesa od kuda se pruža prekrasan pogled na bajkoviti okoliš i mediteransko more. Dvorac je, inače, bio lokacija na kojoj se prije gotovo sedam desetljeća snimao film ‘‘Uloviti lopova‘‘, Alfreda Hitchcocka s Grace Kelly u glavnoj ulozi.

"Bilo je još ljepše nego u našim najluđim snovima", rekli su 31-godišnji vratar Real Madrida i njegova pet godina mlađa supruga za španjolski magazin HOLA! o njihovom vjenčanju održanom 26. lipnja. Do sada su o tome šutjeli, a sada je slavni nogometaš fotografije podijelio i na društvenim mrežama.

Par je za tu priliku posebno uredio velebni vrt slavne vile, pa su mladenci hodali po bijelom tepihom duž kojeg su bili nepregledni cvjetni aranžmani bijelih hortenzija, a nove supružnike gosti su obasipali laticama orhideja, Mishelinim najdražim cvijećem. Ona je nosila vjenčanicu

Izraelskog brenda MayMashiah, te veo na kojem je dijamantima bilo ispisano - Cijeli život s tobom, a on je odabrao trodijelno plavo odijelo Dolce & Gabbana.

Par je u vezi dvije godine, a slavni golman, inače rođeni Belgijanac, bio je u vezi sa Španjolkom Martom Domínguez koja mu je rodila danas osmogodišnju kćer Adrianu i šestogodišnjeg sina Nicolasa.

Linker
25. travanj 2024 12:54