Gloria produkcija/Instagram
Igra sa sinom

Andrej Kramarić sinčiću Viktoru nabavio prvi bicikl: Njihova zajednička vožnja sve je raznježila

Naš reprezentativac, igrač njemačkog Hoffenheima, jedva je dočekao ljetni odmor kako bi se mogao posvetiti obitelji i preslatkom sinčiću Viktoru kojeg je učio kako savladati vožju bickla - bez pedala.

Naš reprezentativac, igrač njemačkog Hoffenheima, jedva je dočekao ljetni odmor kako bi se mogao posvetiti obitelji i preslatkom sinčiću Viktoru kojeg je učio kako savladati vožju bickla - bez pedala.

Nakon završetak Lige nacija gdje su naši reprezentativci izborili srebrnu medalju, svi su pohitali svojim obiteljima jer nova sezona je pred vratima. Nije im ostalo punio vremena za odmor i njihove najmilije što im sigurno teško pada jer mnogi od njih imaju malu djecu.

Tako Andrej Kramarić uživa sa svojim sinčićem Viktorom koji će za dva mjeseca proslaviti drugi rođendan. Naravno, za dečke su rezervirane muške igre pa su se tako tata i sinčić po prvi put zajedno provozali na malim dječjim biciklima. Maleni Viktor naravno ne zna voziti još onaj na pedale, no okušao se na onom bez pedala.

Andrej Kramarić sa suprugom Mijom i Viktorom živi u njemačkom Hoffenheimu gdje igra za istoimeni klub, a odmor trenutno provode u Hrvatskoj.

Naš napadač, koji je dan nakon osvajanja srebrne medalje proslavio 32. rođendan, nedavno je otkrio kako je upoznao suprugu, doktoricu veterine s kojom je u vezi 2017.

‘‘Poznavali su ju svi moji prijatelji, a čak se i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam živio izvan Hrvatske. Slučajno sam jednom naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati jer mu nije bilo jasno kako je ne poznajem.‘‘

Par se vjenčao na skromnoj ceremoniji u Zagrebu u ožujku 2021., a u osmom mjesecu iste godine na svijet im je stigao sinčić Viktor. A zavjete su izrekli i u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama, ali godinu dana kasnije, točnije u svibnju 2022.

Linker
28. travanj 2024 21:39