Dylan Sprouse s odabranicom Barbarom Palvin

 CASEY FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
Intimno vjenčanje

Američki glumac i Viktorijina anđelica vjenčali se poslije mjesec dana zaruka

Viktorijina anđelica isprva nije marila za udvaranje američkog glumca, trebalo joj je šest mjeseci da mu odgovori na poruku kojom ju je pozvao na prvi izlazak.

Viktorijina anđelica isprva nije marila za udvaranje američkog glumca, trebalo joj je šest mjeseci da mu odgovori na poruku kojom ju je pozvao na prvi izlazak.

Samo mjesec dana poslije zaruka objavljenih u lipnju, američki glumac Dylan Sprouse oženio je odabranicu, Viktorijinu anđelicu Barbaru Palvin. Intimna ceremonija održana je na otvorenom nedaleko od Budimpešte, mladenkinom rodnom gradu. Holivudski ljepotan koji se proslavio ulogom u romantičnom filmu "Poslije svega: Sudar" nije htio predugo čekati kako bi zaručnicu, novo lice Armanijevog mirisa "Acqua di Gioia" odveo pred oltar. Ona je, pak, na svojem Instagram profilu objavila nesvakidašnju svadbenu fotografiju na kojoj glume figure u kristalnoj kugli s temom vjenčanja u svadbenoj kreaciji s raskošnim velom od tila, čijeg dizajnera nije otkrila.

Jednostavan obred okrunio je romansu koja je službeno započela 2018., premda su se upoznali godinu ranije, na partyju u New Yorku. Mađarska manekenka odmah mu je zapela za oko, no ona isprva nije bila zainteresirana. Poslije partyja nekako se domogao broja njezinog mobitela i poslao joj poruku: "Hej, ne znam jesi li dugo u New Yorku, ali mogli bismo izaći, ako želiš. Ovo je moj broj. Nije mi se javila šest mjeseci," ispričao je za "W Magazine" 30-godišnji glumac čija je karijera započela na Disney Channelu. No, 2018. godine sve se poklopilo, prenosi portal Hollywood life. Zanosna manekenka odgovorila mu je, napokon, na poruku. Počeli su se dopisivati i na kraju je odletjela u Kinu gdje je snimao film. Prohodali su u lipnju iste godine, a u kolovozu su, na njegov rođendan, vezu objavili na Instagramu.

"Iako je tvoj rođendan, osjećam da sam ja upravo dobila najveći poklon ♥️?. Sretan rođendan Boss Baby", napisala je 29-godišnja Barbara u objavi.

Počeli su živjeti zajedno u siječnju 2019. godine, a lanjskog proljeća pojavile su se glasine da su zaručeni. No, službena potvrda zaruka stigla je tek u lipnju ove godine, otkad se računa njihov (kratki) zaručnički "staž". Sigurni u svoje osjećaje, mladenci su prošlog vikenda razmijenili burme i izrekli vjenčane zavjete pred članovima obitelji i najbližim prijateljima.

Linker
28. travanj 2024 10:26