Raj na zemlji

Alex Rodriguez uživa na ljetovanju u Hrvatskoj s novom djevojkom

Njegova partnerica, manekenka i fitness trenerica, Jaclyn Cordeiro, ne propušta vježbanje ni dok su na odmoru, pa su na palubi svoje jahte odradili žestok trening.

Ljetovanju u Hrvatskoj, na pragu sezone, nije odoljela ni američka sportska zvijezda, 47-godišnji Alex Rodriguez, bivši zaručnik Jennifer Lopez koji odmara na jahti koja nalikuje plovećem, luksuznom hotelu, a s njim uživa i njegova nova partnerica, manekenka i fitness trenerica 45-godišnja Jaclyn Cordeiro. Najprije se na svom Instagramu pohvalio videom jahte u ptičjoj perspektivi u bajkovitom hrvatskom akvatoriju snimljenim dronom.

Potom su se oboje pohvalili snimkom opuštene šetnje Splitom, piše Slobodna Dalmacija, a objavili su i video kako s društvom vježbaju na palubi jahte uz prizore koji ostavljaju bez daha.

Tada su u popratnom opisu naveli gdje se nalaze, jer im je, čini se, toliko lijepo da nisu mogli zatajiti kamo su pobjegli na odmor. Budući da su tek stigli, nije poznato hoće li se slavni gosti na sjever Dalmacije ili jug?

image

Sportska zvijezda s bivšom zaručnicom, Jennifer Lopez

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Nije isključeno da će se pokazati na drugim turističkim lokacijama, guštajući u činjenici da su izabrali savršen tajming, kada na ulicama dalmatinskih bisera, nema prevelike gužve.

Linker
13. travanj 2024 21:33