NASTAVIO JE DALJE

Nekadašnji zaručnik J.Lo potražio sreću na ‘staroj adresi‘: Uživa na putovanju s bivšom suprugom i djecom

Iako ga javnost još uvijek povezuje s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez s kojom je prekinuo zaruke u travnju 2021. godine, bejzbolaš je okrenuo novu stranicu u životu.

Bivši američki profesionalni igrač bejzbola, poslovni čovjek i filantrop, Alex Rodriguez tijekom vikenda se zaputio na putovanje u Memphis s bivšom suprugom Cynthiom Scurtis i kćerkicama Natashom (17) i Ellom (13).

Na društvenim mrežama sportaš je objavio emotivnu fotografiju na kojoj poziraju na aerodromskoj pisti, a obožavatelji su Instagram odmah zasuli komentarima o 'pomirenju'. Međutim, nema mjesta panici jer na fotografiji pozira i Cynthinin suprug Angel Nicolas, a po svemu sudeći, bejzbolaš je u dobrim odnosima s očuhom svoje djece.

Obitelj je pratila NBA utakmicu Minnesota Timberwolvesa protiv Memphis Grizzliesa i uživala u zajedničkim trenucima.

"Dvije djevojčice, tri roditelja, jedan cilj: Pobjeda!'', poručio je Alex ispod selfija na kojoj se vidi cijela obitelj ispred privatnog luksuznog aviona.

''Ova slika govori više od tisuću riječi'', ''Preslatka fotografija'', ''Dokaz da je sve moguće pa i dobri odnosi s bivšom suprugom'', samo su neki od komentara obožavatelja na društvenim mrežama.

Inače, Alex i Cynthia vole provoditi vrijeme zajedno još od njihovog razvoda 2008. godine. Još u lipnju 2021. Alex je objavio na Instagramu da ide na zajedničke fitness treninge s Cynthiom i njezinim suprugom Angelom.

Iako ga javnost još uvijek povezuje s bivšom zaručnicom, Jennifer Lopez s kojom je prekinuo zaruke u travnju 2021. godine, bejzbolaš je ove godine započeo novu romansu s manekenkom Kathryne Padgett. Osim toga, Jennifer je obrisala sve tragove Alexa iz svoga života nakon pet godina veze, pa se bivši ljubavnici više nemaju ni na Instagramu.

Podsjetimo, latino diva je nedugo nakon prekida s Alexom, obnovila svoju vezu s glumcem Benom Affleckom. Par se nedavno zaručio drugi put, a glumac nije štedio na dijamantnom zelenom prstenu. Pjevačica je na društvenim mrežama otkrila i kako je izgledala intimna prosidba.

“U subotu navečer dok sam uživala u kupki, moja je ljubav kleknula na jedno koljeno i zaprosila me. Sasvim obična i mirna večer, dvoje ljudi obećali su jedno drugome da će zauvijek biti tu'', priznala je latino zvijezda.

Linker
17. travanj 2024 00:15