LUKSUZNI RESORT

Novi luksuzni resort s predivnim pogledom na Kotorski zaljev

Novi Hyatt Regency Kotor Bay Resort osvaja svojom lokacijom na obali Crne Gore.

Obala Crne Gore zbog svoje zadivljujuće prirode i tradicionalnog gostoprimstva, već godinama slovi kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u regiji. Od kanjona Bokokotorskog zaljeva s Kotorom pod zaštitom UNESCO-a i starih gradskih jezgri u Budvi, Baru i Ulcinju, obala Crne Gore nudi idilične lokacije za odmor. Od sada ima i jednu novu, luksuzni resort Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Ovo je prvi takav hotel u Crnoj Gori, vodeće svjetske hotelske kompanije, Hyatt Hotels s više od 1250 hotela diljem svijeta. Hyattov hotel u Crnoj Gori gostima će pružiti priliku da uživaju u predivnim pogledima na krajolik Kotorskog zaljeva.

image

Hyatt Regency Kotor Bay Resort.

PRESS

“Nakon značajnih preuređenja i proširenja, zaista smo uzbuđeni što ćemo otvoriti novi, transformirani Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Ovo će označiti početak nove ere našeg razvoja i rada na promoviranju turističke ponude naše zemlje", izjavio je Saša Saveljić, izvršni direktor operatora i vlasničke grupacije Krolbay. Preuređenje resorta započelo je u studenom 2021. godine, a danas je on svečano otvoren. Smješten na Markovom rtu, na lokaciji koja je prepoznata kao prirodno lječilište, Hyatt Regency Kotor Bay Resort predstavlja savršeno mjesto za odmor i opuštanje, u jedinstvenoj atmosferi i skladu s prirodom.

image

Hyatt Regency Kotor Bay Resort.

PRESS

Suvremeni, ekološki dizajn i sklad vanjskih i unutrašnjih prostora bio je glavni fokus u procesu kreiranja koncepta ovog hotela. Resort ima 205 soba, 21 premium apartman i 26 deluxe apartmana koji su uređeni do najsitnijeg detalja, a inspirirani dramatičnom, ali sofisticiranom ljepotom prirode Bokokotorskog zaljeva. Dvanaest premium apartmana ima vlastiti bazen na otvorenom, dok njih devet ima masažnu kadu na terasi. Resort je upotpunjen i prirodnom plažom te nudi dva vanjska i jedan unutarnji bazen. Prave gurmane čeka i bogata ponuda od čak sedam restorana i barova za kulinarska putovanja. Elegantni dizajn i inovativna kombinacija lokalnih, regionalnih i internacionalnih ukusa i proizvoda, stvara gastronomski raj za svakoga.

image

Hyatt Regency Kotor Bay Resort.

PRESS

Hyatt Regency Kotor Bay Resort svojim je gostima omogućio i potpuno opremljen fitness centar, sobu za jogu i pilates, kao i prostrani spa i wellness, koji nudi uživanje s jedinstvenim pogledom na zaljev i planinski krajolik. Spa koncept je inspiriran poznatim ljekovitim povjetarcem zaljeva koji je obogaćen mirisima lokalnog bilja i borova. Prostori za sastanke i događaje unutar resorta prostiru se na 500 m2 za do 160 gostiju.

image

Hyatt Regency Kotor Bay Resort.

PRESS

“Raduje nas što smo od prirode posudili elemente s kojima ćemo ponuditi svijet opuštanja i mira svojim gostima, kao i članovima World of Hyatt, programa lojalnosti, čiji članovi imaju priliku po prvi put iskusiti gostoprimstvo poznatog brenda na novoj destinaciji", naglasio je Saveljić. Brend Hyatt Regency koji posluje u 75 zemalja na 6 kontinenata, od 1. će lipnja biti dio crnogorske turističke ponude. Taj brend nudi okruženje bez stresa za besprijekorna okupljanja i empatičnu uslugu koja predviđa potrebe gostiju. Dizajnirani za produktivnost i bezbrižnost, hoteli i odmarališta Hyatt Regency nude niz usluga i pogodnosti, uključujući prostore za rad ili opuštanje, značajna kulinarska iskustva, tehnologiju koja olakšava suradnju, ali i organizatore događaja koji vode računa o svakom detalju.

image

Hyatt Regency Kotor Bay Resort.

PRESS

Za više informacija i rezervacije, posjetite službenu web stranicu ili Instagram profil.

Linker
25. travanj 2024 09:59