Severina

 DRAGAN MIJATOVIĆ
Koncert u Crnoj Gori

U crnom od glave do pete: Severina senzacionalnim outfitom privlačila poglede

Odlučila se za custom made kreaciju brenda Morfium, iza kojeg stoji dizajnerica Jelena Malešević, ovog puta u suradnji sa Severininom stilisticom Katijom Šimundić.

Odlučila se za custom made kreaciju brenda Morfium, iza kojeg stoji dizajnerica Jelena Malešević, ovog puta u suradnji sa Severininom stilisticom Katijom Šimundić.

Gdje god se pojavi, Severina svojim istančanim stilom dijeli modne lekcije, a ovoga puta to je napravila na dočeku Nove godine u Crnoj Gori. Uz svoj prateći orkestar u sastavu deset glazbenika, naša poznata pjevačica na pozornicu se popela pola sata prije ponoći, a svojim spektakularnim outfitom privlačila je poglede okupljenih.

image
DRAGAN MIJATOVIć

Naime, odlučila se za custom made kreaciju brenda Morfium, iza kojeg stoji dizajnerica Jelena Malešević, ovog puta u suradnji sa Severininom stilisticom Katijom Šimundić. Pjevačica koja se ni inače ne libi hrabrih modnih kombinacija, za novogodišnji je koncert odabrala efektnu crnu kombinaciju sakoa i kožnih hlača, a ono što je posebno istaknulo njezin outfit bila je mrežasta tkanina od debljeg tila koja je prostirala duž rukava. Cijeli look Severina je upotpunila visećim naušnicama te crnim čizmama na petu.

image
DRAGAN MIJATOVIć

‘‘Sretna sam da sam Novu godinu dočekala sa sinom i s prekrasnim ljudima ispred mene, pokraj mene, oko mene, iza mene... Rekli su mi da nisu svi stali na Trg pa da ih je bilo po svuda, po cijelom centru Kotora... Lijepo, lijepo neopisivo‘‘, izjavila je nakon nastupa.

Osim mnogobrojnih nastupa koje je imala lani, u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju, Severina je otkrila kako je za nju 2023. godina uistinu bila njezina i po mnogim drugim stvarima.

‘‘Ovo je definitivno bila moja godina, godina buđenja i ostavljanja prošlosti u prošlosti. Gotovo je, kraj. Ovo je godina gdje sam odlučila presjeći desetogodišnje maltretiranje sustava koji ne prepoznaje patologiju. To i dalje traje, ali ne više u mojim nervima. Dosta je. Tako da sam uživala s djetetom, na koncertima, na putovanjima‘‘, rekla je pjevačica. Usput je i spomenula na što je u godini koja je prošla najponosnija.

‘‘Za vrijeme teških razdoblja odlazila bih u studio samo da ne mislim na sudove, na koje bih odlazila jednom do dva puta mjesečno. U studio sam išla samo da stvaram, na radnu terapiju. Neću objaviti drugi dio albuma. Počela sam misliti i raditi na skroz novom, i to s velikim optimizmom. Ipak, najponosnija sam da je nakon višegodišnje borbe ženskih udruga, odvjetnika i brojnih pojedinki i pojedinaca, a usudim se i sebi pripisati barem malo zasluga, nadležno ministarstvo dalo uputu svim područnim uredima centara za socijalnu skrb da prilikom obrade slučajeva prestanu koristiti štetni koncept otuđenja djeteta, koji ide na ruku nasilnicima, a ne žrtvi.‘‘

Linker
27. travanj 2024 14:39