NAGRADNI NATJEČAJ

Dobitnice Vichy Slow Âge nagradnog natječaja

Na temelju recenzija Vichy Slow Âge proizvoda odabrali smo dvije dobitnice koje su napisale najkreativnije recenzije i koje će uživati u preparatima koji djeluju na znakove starenja u nastajanju: od diskromije do tamnih mrlja, od gubitka tonusa do nedostatka punoće kože.

Sudionice nagradnog natječaja koji su proveli Vichy i portal Gloria.hr sudjelovale su u recenziranju novih Slow Age proizvoda, a za svoje recenzije nagrađene su: Biljana Gabrić i Helena Vidović.

Recenzija Biljane Gabrić

Vichy Slow Âge krema se lijepo razmazivala i brzo upijala u kožu, no ono što me osvojilo i prije samog nanošenja jest ugodan, diskretan cvjetni miris. Također, krema se pokazala i kao izvrsna podloga za puder. Ono što vam, nakon primjene proizvoda, sa sigurnošću mogu reći jest to da je mojoj koži pružio dovoljno hidratacije, dao joj jedan zdravi sjaj neposredno nakon mazanja i kožu još dugo nakon nanošenja ostavio elastičnom i "oporavljenom". Također, uočila sam i kako su mi hiperpigmentacijske mrlje na čelu pomalo izblijedile, što me posebno razveselilo i učvrstilo moje mišljenje o iznimnoj učinkovitosti kreme. Inače, primijetila sam kako je najbolje rezultate davala jutarnja primjena Slow Âge kreme (nakon jutarnjeg čišćenja lica). Nakon razdoblja testiranja, mogu samo dodati kako možda jest točno da starenje ne možemo zaustaviti, ali ga posve sigurno možemo usporiti. Dokaz toj tvrdnji jest upravo Vichy Slow Âge. Hvala na ukazanoj mogućnosti testiranja.

Recenzija Helene Vidović

Sviđa mi se baršunasta tekstura i "mazivost" kreme. Miris je ugodan, nježno-cvjetni. Koža lica postaje nježnija, mekanija, zdravija. Zanimljiv mi je i inovativan sastav kreme - ekstrakt korijena bajkalske kapljice, bifidus i mineralizirana termalna voda. Uglavnom, obožavam sve Vichy proizvode, ali ova krema je prava "škrinjica blaga" za moje lice koje se bliži "zlatnim" godinama.

Svi su dobitnici o načinu preuzimanju nagrada obaviješteni putem maila. Čestitamo!

Linker
22. travanj 2024 20:14