PKAZMIERCZAK GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Top mjesto

Pronašli smo idealnu ljetnu destinaciju: zašto svi žele doći u Bol?

Na jednom od najljepših hrvatskih otoka nalazi se jedinstvena prirodna atrakcija, mladi ga obožavaju zbog brojih festivala, surferi diljem Europe odabrali su ga kao najbolju lokaciju, a sada postaje i središnji modni događaj.

Na jednom od najljepših hrvatskih otoka nalazi se jedinstvena prirodna atrakcija, mladi ga obožavaju zbog brojih festivala, surferi diljem Europe odabrali su ga kao najbolju lokaciju, a sada postaje i središnji modni događaj.

Bol na Braču, jedno je od najljepših mjesta na hrvatskoj obali i omiljena turistička destinacija s brojnim prekrasnim oazama, prirodnim fenomenima, ali i zanimljivim sadržajima, te ga zaista vrijedi istražiti. Naime, nekadašnji centar vinogradara, ribara i pomoraca, sada je, pak top turističko mjesto mladih, zaljubljenika u sportove i prirodne ljepote, a uskoro i modnih znalaca. To i ne čudi s obzirom na prekrasne plaže, kristalno čisto more, ali i atraktivne sportove koje to najstarije mjesto na obali Brača nudi. Donosimo vam prijedloge aktivnosti ako putujete u Bol, ali i cool ljetne modne kombinacije koje su savršene za plažu, odlazak na večeru ili ludi izlazak.

image
Karolina Kolodziejczak/Unsplash

Plaže

Osim raznovrsnih plaža za svačiji ukus, ondje se nalazi i najveća prirodna atrakcija Jadrana, rajska plaža Zlatni rat, koja se jedina na svijetu formirala tako da se pruža okomito prema obali i čiji se oblik uslijed prirodnih utjecaja stalno mijenja. No, njezina jedinstvena ljepota nije jedino što privlači brojne turiste, ona je naime, idealna za najraznovrsnije ljetne radosti, poput, ronjenja, vožnje padobranom, jet-skija, malog nogometa, stolnog tenisa, ali i popularnog jedrenja na dasci, koje privlači ljubitelje tog sporta iz cijelog svijeta. Neodoljive su i brojne skrivene uvale koje je najbolje obići čamcem, baš kao i plaža Borak na kojoj se nalazi teren za odbojku na pijesku kao i ronilački te surferski klub. A da biste bili stylish i za odlazak na plažu tu je Zalando, gdje možete pronaći trendi komade poput primjerice šarenog saronga, romantičnog bikinja s volančićima i velikog cekera koji će zaokružiti vaš ljetni look.

image
Oliver Sjostrom/Unsplash
image

Ceker 153,83 eura, By Malina/ Sarong 99,41 eura, Seafolly/ Bikini grudnjak 15,99 eura, Pull&Bear - sve Zalando

PRESS; CANVA

Centralni modni događaj

No ni to nije sve. Natjecanja u jedrenju na dasci, brojni ljetni festivali od koncerata klasične glazbe, gastronomsko-glazbenih programa do odličnih partyja na koje iz godine u godinu dolaze mladi diljem svijeta, samo su dio ponude koja vas očekuje na jednom od najljepših hrvatskih otoka. A ona je obogaćena i za fantastično modno iskustvo, koje ne smijete propustiti. Tako je na najpoznatijoj plaži na Jadranu, Zlatnom ratu otvoren jedinstveni modni pop-up showroom. Naime, najveća europska online platforma za modu i lifestyle Zalando, od 8. do 10. kolovoza, svim zaljubljenicima u modu pružit će pravu poslasticu. Event na plaži popratite u narančastoj mini haljini, a nikako nemojte zaboraviti na efektni šeširić i sunčane naočale oslikane životinjskim printom.

image

Sunčane naočale 74,19 eura, Le Specs/ Haljina 39,99 eura, Mango/ Šeširić 55,08 eura, Guess - sve Zalando

PRESS; CANVA

Zalando pop-up showroom na Zlatnom ratu

Zalandovo pop-up iskustvo, pod nazivom "Shine Your Light”, koje spaja "online i offline" svjetove, predstavljajući najnovije modne kolekcije uz brojne aktivnosti i iznenađenja, svim će posjetiteljima omogućiti da izraze svoje unutarnje svjetlo - modom. Tako u kabini s ogledalima, zaljubljenici u dobar dizajn, mogu razgledati najnoviju kolekciju koju je odabrala renomirana stilistica Barbara Repe. Ovo jedinstveno iskustvo inspirirano aktualnim trendovima, koje donosi multibrand online trgovina Zalando, može se iskusiti u ekskluzivnom pop-upu. U sklopu ovog centralnog modnog događaja sezone koji organizira Zalando svi posjetitelji mogu dobiti vrijedne nagrade.

image

"Shine Your Light", koje spaja "online i offline" svjetove

MATEA BRLETIĆ
image

U sklopu ovog centralnog modnog događaja sezone koji organizira Zalando svi posjetitelji mogu osvojiti vrijedne nagrade

MATEA BRLETIĆ
image

Ovo jedinstveno osjetilno iskustvo inspirirano aktualnim trendovima donosi multibrand online trgovina Zalando

MATEA BRLETIĆ

Jedrenje na dasci

Bol na Braču poznat je i kao najbolja destinacija u Europi za jedrenje na dasci. Naime, u Bolu, najpopularnijem surferskom odredištu u Hrvatskoj, svakodnevno puše termički vjetar maestral, što ga čini idealnim za taj vodeni sport. Ovdje osim profesionalaca mogu uživati i početnici, jer uz plažu Zlatni rat postoje čak tri škole za taj omiljeni vodeni sport. Za ovu priču odjenite jednodijeli kupaći kostim u omiljenoj trendi-sportskoj varijanti, te must have naočale atraktivnog dizajna, a lice, osim kremom, zaštitite šiltericom u stilu teniskih zvijezda.

image
Thomas Couillard/Unsplash
image

Šilterica 21,95 eura, Puma Golf/ Sunčane naočale 39,68 eura Chpo/ Kupaći kostim 80,45 eura Calvin Klein - sve Zalando

PRESS; CANVA

Znamenitosti

Osim ljubitelja prirode, raznih sportova, ondje će na svoje doći i zaljubljenici u povijesne znamenitosti, koji mogu razgledati dominikanski samostan sv. Marije Milosne iz 1475. i to s bogatom arheološkom zbirkom. Tu je i špilja Kopačina koja pruža pogled u pretpovijest otoka, kao i najstariji kamenolom. A sve ove lokacije lakše ćete obići u udobnoj obući, poput sandale u boji konjaka, uz koje možete odjenuti laganu haljinu u it nijansi. Da bi sve bilo u stilu ne zaboravite pletenu torbicu upotpunjenu kožni elementima.

image
ADRIANA DRLJEPAN/UNSPLASH
image

Haljina 89,95 eura, Culture/ Torbica 29,99 eura, Mango/ Natikače 24,95 eura Only Shoes - sve Zalando

PRESS; CANVA

Noćni život

Mladi željni zabave i noćnih provoda mogu birati između brojnih koktel barova, a mi smo izdvojili Varadero i Beach bar Auro, nakon kojih do jutra mogu partijati u noćnom klubu 585 ili pak onom Hotela Elaphusa. Za večernji izlazak idealan je kombinezon u kojem ćete moći bezbrižno plesati. Svoju eleganciju naglasite zlatnim ogrlicama i visokim potpeticama.

image
Michael Starkie/Unsplash
image

Kombinezon 52,43 eura, Wal G. Jon/ Sandale 33,95 eura, Even&Odd/ Ogrlica 21,90 eura, Aldo - sve Zalando

PRESS; CANVA

Restorani

Brački specijaliteti također oduševljavaju, a najbolje ih je isprobati u restoranu Mali Raj. Ljubitelji veganske i vegetarijanske hrane, također imaju svoje mjesto na Bolu i to u BioManiji, dok je za ljubitelje ukusnih sendviča tu Fast Food Arguola. Odlično gastro iskustvo čeka vas i u restoranima Boket78 i Vusio, koji ima i očaravajuć pogled na more. Mala crvena haljina idealan je odabir za romantičnu večeru, a kao savršene modne partnere predlažemo bijelu pismo torbicu i sandale u istoj nijansi, koje možete pronaći na stranicama Zalanda.

image

Haljina 42,34 eura, Wal G. Jon/ Sandale 37,95 eura, Even&Odd/ Torbica 19,15 eura, Anna Field - sve Zalando

PRESS; CANVA

Prema svemu sudeći, Bol na Braču će svima zasigurno pružiti nezaboravno ljetno iskustvo. Tako da ako posjetite ovo čudesno mjesto lako ćete otkriti magiju jednog od najljepših hrvatskih bisera.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Zalando

Linker
05. rujan 2024 11:19