sniženja komadi

 RESERVED
Shopping košarica

Krenula su prva sniženja. Iz ponude izdvajamo ljetne komade koji se nalaze na našoj wishlisti

Iako ona prava ljetna sniženja još uvijek čekamo, pronašli smo trendi odjevne predmete od kojih su neki sniženi i do 50 posto.

Iako ona prava ljetna sniženja još uvijek čekamo, pronašli smo trendi odjevne predmete od kojih su neki sniženi i do 50 posto.

Sa sigurnošću možemo reći kako su prvi ljetni odjevni komadi nagovijestili početak još jedne raskošne modne sezone. Kao i svake godine dosad, upravo je ljeto idealno vrijeme da osvježimo i obnovimo svoju garderobu. Da stvar bude još bolja, ovih su dana započela i prva sniženja pa tako napokon možemo uhvatiti komade koji se već neko vrijeme nalaze na našoj wishlisti, i to po mnogo nižim cijenama. Ponuda luksuznih modnih kuća, ali i high street brendova prepuna je komadima koji su idealni za ovo ljeto - od mnoštva pletiva, klasičnih bezvremenskih komada, lepršavih ljetnih kreacija pa sve do stylish nakite i drugih modnih dodataka. Upravo smo zbog velikog izbora odlučili izdvojiti nekoliko naših favorita koji se već nalaze u našoj shopping košarici.

image

Reserved strukirani bodi (prije 12,99 eura, sada 9,99 eura)

RESERVED
image

Reserved lagane hlače (prije 35,99 eura, sada 25,99 eura)

RESERVED

Neki od komada koje se uvijek isplati kupiti jesu vječni klasici poput bijelih hlača, strukiranih bodija te prsluka koji je posljednjih tjedana jedan od najvećih hitova u modnom svijetu. S obzirom na to da je riječ o komadima koje možemo nositi u različitim prigodama, ali i nakon što viske temperature prođu, savršen su modni ulov.

image

Citizens of Humanity laneni prsluk (prije 360 eura, sada 180 eura)

NET-A-PORTER
image

Zara kratka haljina od popelina (prije 29,95 eura, sada 17,99 eura)

ZARA

Osim lanenih materijala, ovog je ljeta čipka jedan od najpoželjnijih te krasi brojne komade. I to nas nimalo ne čudi jer je riječ o prozračnom materijalu koji najradije biramo upravo tijekom najvećih vrućina. Isto tako, ne smijemo izostaviti niti modne dodatke, a ovog su ljeta u fokusu ponovno trendi šeširi od rafije koji nas na savršeni način štite od sunca.

image

Reserved midi haljina s čipkom (prije 35,99 eura, sada 29,99 eura)

RESERVED
image

Maison Michel šešir od rafije (prije 770 eura, sada 385 eura)

MYTHERESA

Nijedno ljeto, dakako, ne može proći bez sandala, a ove sezone naročito su u trendu kožni komadi. U svijetu cipela, jednostavne i udobne sandale istaknule su se kao najpoželjniji model, bez obzira na to je li riječ o svakodnevnom outfitu, poslovnom looku ili večernjoj varijanti. Osim sandala, ne smijemo zaboraviti niti na sunčane naočale kao ultimativni ljetni must have.

image

Ferragamo kožne sandale (prije 595 eura, sada 357 eura)

MYTHERESA
image

Saint Laurent sunčane naočale (prije 305 eura, sada 183 eura)

NET-A-PORTER
Linker
21. lipanj 2024 16:03