Davor Matota
Magnet za poglede

4 outfita, jedan bolji od drugog: Zgodna Lidija pravo je osvježenje na zagrebačkoj špici

U ormaru privlačne Slavonke ne vladaju pravila, vješto kombinira trendove s personaliziranim detaljima i vlastitim kreacijama.

U ormaru privlačne Slavonke ne vladaju pravila, vješto kombinira trendove s personaliziranim detaljima i vlastitim kreacijama.

Lidija Lešić, slavonska influencerica duge plave kose, ne prestaje oduševljavati svojim modnim stilom.

Magistra prava, manekenka, osnivačica brenda nakita od prirodnih materijala "My Choice" te vlasnica biznisa Zagreb Apartments sve se češće viđa na zagrebačkoj špici gdje mami poglede zanimljivim kombinacijama.

Spica / Zagreb 20.04.2018. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic
Davor Matota

Visoka i vitka manekenka poigrava se modnim trendovima, ali svakom outfitu daje osobni pečat čime izbjegava uniformirani izgled.

Vrijedni paparazzi snimili su je u četiri odlična outfita kojima je pokazala da u njezinom ormaru ne vladaju pravila.

Sporski chic

Košulja-haljina koja se nosi uz hlače jedan je od odvažnijih ovogodišnjih trendova, a Lidija dugačku haljinu s prugama vješto kombinira s poderanim trapericama i plavim Adidas tenisicama. Kulerski look za špicu zapečatila je velikom prozirnom torbom, omiljenim sunčanim naočalama s bijelim okvirima i ogrlicom iz vlastite kolekcije.

Spica / Zagreb 20.04.2018. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic
Davor Matota

Poput prave dame

Ima li bolje kombinacije za kavu s prijateljicom od elegantnih hlača i glamuroznog blejzera s dvostrukim kopčanjem i porubom od tweeda? Uz hlače cigaret kroja, Lidija nosi ravne, bijele mokasine, kojima postiže preppy look, dok okruglom pletenom torbicom brenda 'The Artisans & Co', koja je hit sezone, privlači zavidne ženske poglede.

Spica / Zagreb 17.05.2018. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic
Davor Matota

Ležeran modni san

Kad porastu temperature, bijela odjeća apsolutni je must have za izlazak na gradski asfalt. Pletene hlače 3/4 duljine iz Zare, Lidija je odjenula bijelu bluzu s crvenim vezicama, uz koju su se istaknule crvene, okrugle naušnice koje je sama dizajnirala. Uz atraktivnu casual kombinaciju obula je espadrile od smeđe brušene kože, no prava zvijezda outfita bila je velika pletena torbica s perjem i Lidijinim inicijalima, posebno za nju izradila Zejna.

Spica / Zagreb 30.05.2018. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic
Davor Matota

Prozračno i boho

Poput mnogih trendseterica, i Lidija je fan američkog brenda Free People, sestrinske tvrtke slavnog brenda Urban Outfitters. Njihov proziran, dugački kombinezon u boho stilu, koji ističe vitke noge, trendi Slavonka nosi uz upečatljive crvene detalje. Kratka kožna jaknica iz Zare i niske čizme u kaubojskom stilu, dovoljne su za okretanje glava na zagrebačkim ulicama. Oversized naočale s bež okvirima mačkastog oblika stižu iz kolekcije brenda Dita.

Spica / Zagreb 21.04.2018. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic

Linker
26. travanj 2024 11:59