Instagram
U veselom društvu

Ana Gruica u odličnom traper šorcu s resicama šetala po Ateni

Splitska glumica Ana Gruica ne krije koliko je oduševljena putovanjem u Grčku - iz Atene je objavila nekoliko zabavnih fotografija uz koje stoje hashtag-ovi #friends i #partytime.

Nakon što se s obitelji, sinčićem Maratom Ivanom i suprugom, spisateljem Hrvojem Šalkovićem ovog ljeta nauživala diljem Dalmacije, glumica Ana Gruica s prijateljima se otisnula do grčke Atene. Svakih nekoliko sati objavi kakvu odličnu fotografiju i ne krije koliko se dobro zabavlja u velikom društvu. No, nije samo party u pitanju, posjećuju i kulturne znamenitosti te su se tako fotografirali ispred najpoznatija akropole stare Grčke.

S njima je i bivša manekenka i danas fitness instruktorica Iris Rajčić, koja ne krije koliko ona i njezin zaručnik, nogometaš Marko Livaja, uživaju s kćerkicom Elizabet koju su dobili u lipnju i koja je također s njima na putovanju.

A kada je Ana Gruica objavila fotografiju iz predgrađa Atene, nazvanom Glyfada, u komentarima joj se javila Viktorija Rađa, bivša misica i supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe, koja je napisala: 'Živjela sam na Glyfadi', na što je Ana odgovorila: 'Eto, sada znam koliko ti je bilo lijepo!'.

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Ekskurzija! A tek počela! #athens #greece #friends #partytime

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

...milijun malih stvari #friends#athens#grece

A post shared by Iris Rajčić (@riril33) on

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Linker
17. travanj 2024 21:44