Nova Gloria

Tri vjenčanice i dobar provod: Ana Gruica Uglešić ekskluzivno o svom vjenčanju iz snova

Nakon civilnog vjenčanja prije pet godina, splitska glumica i crkveno se udala za psihijatra - a samo za Gloriju otkriva detalje raskošnog pira koji je nalikovao kazališnom projektu visoke produkcije.

Dok mnogi maštaju o vjenčanju uz more - čak i ako nisu "dica" Dalmacije - splitska glumica Ana Gruica Uglešić (40) i njezin suprug, psihijatar Boran Uglešić (49), drugo su "uzimam" izrekli na visini.

U čarobnom mediteranskom ambijentu bilo je njihovo civilno vjenčanje na otoku Šolti prije pet godina, a crkvenim su željeli istaknuti ljepotu dalmatinskih planina. Stoga su se pred Bogom zavjetovali u kamenoj crkvici sv. Luke u mjestu Sitno Gornje na padinama Mosora.

image
TEO BEGOVIĆ I PROSPER FILIPOVIĆ

"Kao dijete sam bila fascinirana tom crkvom i redovito sam je pohodila s bakom. Tu sam se pričestila i krizmala. Velika sam lokalpatriotkinja i nikad nisam skrivala svoje korijene, dapače, uvijek sam bila ponosna na činjenicu tko sam i što sam. Naš surov kraj povijesno je pripadao Poljičkoj Republici. Odgojio je i othranio generacije mojih predaka i s majčine i s očeve strane. To je kraj borbenih, poštenih, radišnih i demokratski nastrojenih ljudi. Boran nema ništa protiv moje ljubavi prema selu. Štoviše, kao gradsko dijete nikad nije imao svoje selo pa je Sitno postalo i njegova oaza", kazala je glumica samo za novi broj magazina Gloria, dodajući kako su ona i Boran svadbeni dan doživjeli kao nešto veliko, ozbiljno, emotivno i odgovorno, no tremu nije imala.

image
TEO BEGOVIĆ I PROSPER FILIPOVIĆ

Ana je tijekom večeri promijenila čak tri haljine, a uz svaku i cipele stranih i domaćih brendova - Alaïa, Ledenko i Gia Borghini. Vjenčanicu za obred kreirala joj je Matija Vuica, a kako se poznaju u dušu - od Anine 15. godine - glumica kaže da su nakon samo dvije rečenice shvatile kako imaju identičnu viziju. Haljinu za prvi ples je odabrala iz kolekcije Ivice Skoke, a za ostatk večeri, kratku, šik i ekstravagantnu haljinu marke Solange London.

Glumica je priznala i kako o ponovnom roditeljstvu maštaju oboje i nadodala: "Čovjek snuje, Bog određuje", a sve detalje o velikom piru koji je pao na 5. godišnjicu braka pronađite u novom broju magazina Gloria!

image
GLORIA

U novom broju magazina Gloria uz ekskluzivne fotografije s vjenčanja Ane Gruice Uglešić i Borana uglešića ne propustite i:

  • MATKO KNEŠAUREK Nova karijera zagrebačkog glumca
  • SARITA CHOUDHURY Samozatajna Britanka u glamuroznom svijetu ‘Seksa i grada‘
  • MODA Četiri i pol desetljeća glamura kuće Versace
  • ANTONIJA BLAĆE Ljetni gušti u rodnom Šibeniku
  • KUHINJA Jamie Oliver i gastronomske majstorije
  • HUMPHREY BOGART I LAUREN BACALL Tamna strana holivudske ljubavi
Linker
05. ožujak 2024 12:39