WAVYPETER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Odvažna izdanja

Stil koji volimo: Hailey Bieber i dalje oduševljava trudničkim lookovima

Iako je u drugom stanju, američka manekenka i influencerica odlučila je reći "ne" konvencionalnim trudničkim outfitima, kao što smo i predviđali.

Iako je u drugom stanju, američka manekenka i influencerica odlučila je reći "ne" konvencionalnim trudničkim outfitima, kao što smo i predviđali.

Influencerica i manekenka Hailey Bieber poznata je po svom specifičnom izričaju koji prvenstveno možemo opisati kao savršenu kombinaciju takozvane "clean girl" estetike i ulične mode. Iako njezine modne kombinacije rado pratimo već duže vrijeme, posljednjih tjedana ova nas 27-godišnjakinja oduševljava svojim trudničkim stilom. Njezini trudnički stylinzi razrađeni su do apsolutno posljednjeg detalja, a ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da outfiti koje bira ne odudaraju previše od vremena kada nije bila trudna. Upravo suprotno, divimo se njezinoj sposobnosti da gotovo svaki komad koji bi nosila i prije trudnoće sada bez problema uklopi u trudnički stil i pritom izgleda sjajno.

image
TATIANA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
WAVYPETER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

S obzirom na to da voli naglašavati linije svoga tijela, američku manekenku ni drugo stanje ne sprječava da nosi poluprozirne kreacije, a njezina posljednja - čipkasti kombinezon u potpunosti nas je oduševio. Look je dodatno upotpunila dugačkim kožnim balonerom, Ferragamo Wanda Mini ručnom torbicom, špic salonkama na petu i visećim zlatnim naušnicama.

Iako vrlo rado nosi odvažne kombinacije na koje bi se tek rijetki odlučili, Hailey je ipak poznata kao velika ljubiteljica oversized komada. Bez obzira na to je li riječ o XXL blejzerima, širokim trenirkama ili oversized jaknama, manekenka ih i u drugom tromjesečju sve nosi savršeno.

image
SHOTBYNYP/THEDAILYSTARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Modno izdanje koje nas je također posebno oduševilo bilo je ono koje je Hailey objavila na društvenim mrežama. Naime, pozirala je u ružičastom Blumarine topu u obliku leptira s izvezenim šljokicama, a kombinaciju je upotpunila baggy trapericama niskog struka kako bi njezin trbuščić što više došao do izražaja.

image
INSTAGRAM
Linker
23. lipanj 2024 12:18