Hvala vam za vjernost!

Rođendansko izdanje magazina Gloria: 28 godina stvaranja priča koje se i danas čitaju i prepričavaju

Pišemo o uspješnim i inspirativnim osobama, donosimo vam ekskluzivne priče iz života poznatih i slavnih, nadahnjujemo i otvaramo nove vidike.

Obožavam rođendane! Tuđe, ali i vlastite. Ne dramatiziram zbog starenja već svaku novu boru i svjećicu na torti doživljavam kao podsjetnik na ono što je u protekloj godini bilo dobro, ali i loše. Pokušam nešto naučiti iz svega i - idem dalje.

Jednako tako proživljavam svaki novi rođendan Glorije, tjednika kojeg imam čast voditi s iskusnom ekipom novinara i urednika od kojih su neki počeli radili u ovom magazinu dok sam ja još bila srednjoškolka.

Mnogo toga se promijenilo u našim životima u ovih 28 godina, no Gloria je - ostala vječna.

image

Livia Čveljo, zamjenica glavne urednice magazina Gloria i Alenka Ostrihon, glavna urednica Glorije

VEDRAN PETEH/CROPIX

Vrijednosti koje je naš brend sve ove godine njegovao, i dalje su nam iznimno važne. Pišemo o uspješnim i inspirativnim osobama, donosimo vam ekskluzivne priče iz života poznatih i slavnih, nadahnjujemo i otvaramo nove vidike. Empatični smo i nikoga ne osuđujemo, uvijek na strani onih koji trebaju našu pomoć.

U moru brzih instant vijesti koje padaju u zaborav čim ih pročitamo, uživamo u tome kada tu vijest možemo pretvoriti u zanimljivu priču koja nema rok trajanja. Preduvjet za to je da nam se osoba otvori do kraja, da nam ispriča sve što joj je na duši, a većina njih to rado čini jer u nas imaju puno povjerenje, kao i vi, naši dragi čitatelji. Stoga smo vam s posebnom pažnjom, zahvaljujući našim poslovnim partnerima, priredili ovaj bogati rođendanski broj čiju naslovnicu krasi žena koju smo pratili svih ovih godina.

image

Punih 28 godina Gloria gradi brend u koji povjerenje imaju naši sugovornici, ali i naši čitatelji

VEDRAN PETEH/CROPIX

U iskrenom, ali vrlo odmjerenom intervjuu Leonarda Lončar otkrila nam je kako je smogla snagu za novi početak nakon bračnog kraha te još mnogo zanimljivih detalja iz svog bremenitog života prožetog mnogim uspjesima, ali i padovima. Hvala joj na otvorenom i toplom srcu, a vama dragi čitatelji hvala što i nakon 28 godina vjerujete u nas i što nam dajete poticaj da ostanemo vječno mladi, zabavni, ali i relevantni. Nije lako biti lider u svojoj branši sve ove godine, stoga je naša odgovornost još veća i značajnija. Digitalno doba pred nas stavlja nove izazove, koje uspješno svladavamo. Lakše nam je ipak što znamo da se možemo osloniti na naše vjerne čitatelje, ali i oglašivače, jer zahvaljujući jednima i drugima mi trajemo sve ove godine. Živjeli!

Novi broj magazina Gloria čeka vas na kioscima u četvrtka, 10. veljače!

image
GLORIA

U novom broju magazina Gloria čitajte:

  • EKSKLUZIVNI INTERVJU: LEONARDA LONČAR
  • CAMILLA PARKER BOWLES Od preljubnice do kraljice
  • HANA TABAKOVIĆ BAKSA Moje malo čudo
  • IVANA NINČEVIĆ LESANDRIĆ Trud se isplatio
  • STIL ŽIVOTA Seksi igračke za Valentinovo
  • MOJA OAZA: ANITA DUJIĆ Dnevna soba s pogledom
  • IVANA PAVLOVIĆ Snovi ostvareni u Monaku
  • ANTE JURKOVIĆ Nova cvjećarska zvijezda
  • FELJTON: WHITNEY HOUSTON
Linker
24. travanj 2024 15:56