POSETR UZ NOVU GLORIJU

VIDEO: 4 jednostavne vježbe za trudnice

Jednostavnim vježbama, koje možete izvoditi tijekom cijele trudnoće, olakšat ćete si ovaj fizički zahtjevan period.

Jednostavnim vježbama, koje možete izvoditi tijekom cijele trudnoće, olakšat ćete si ovaj fizički zahtjevan period.

Predstavljamo vam jednostavne vježbe za trudnice koje možete izvoditi tijekom cijele trudnoće, a kreirala ih je trenerica, kineziologinja Andrea Rukavina. Tjelesna aktivnost u trudnoći može ovaj fizički zahtjevan period znatno olakšati: trudnice koje se bave prilagođenom tjelovježbom rjeđe trpe bolove u leđima, imaju više energije, osjećaju se bolje i zadovoljnije, a nakon poroda lakše vraćaju svoju prijašnju figuru.

Uz naš video naučite 4 jednostavne vježbe kojima ćete istegnuti, ojačati mišiće, poraditi na fleksibilnosti i stabilnosti. Prije početka bilo kakvog programa tjelovježbe savjetujemo vam da se konzultirate s liječnikom. Uputite ga u svoju planiranu rutinu vježbanja, posebno ako je riječ o trudnoći osjetljivoj na bilo koji način. Uz kupnju novog broja magazina Gloria svi čitatelji na dar dobivaju poster s vježbama za trudnice.

Kako to ne bi bilo sve, Westgate je pripremio najveći sajam u regiji!

Od 24. do 26. studenog Westgate će biti nezaobilazno mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice. U prizemlju centra, na 31. Danima beba, djece i trudnica, predstavit će se brojni izlagači uz bogat zabavni program brojnih dječjih zborova, plesnih skupina, animatora i drugih izvođača. Djeca će imati priliku uživati u radionicama, crtaonicama i u najvećoj igraonici zatvorenog tipa u Hrvatskoj – Kid’s World. U Westgateu vas očekuju trgovine Baby Center, Magic Baby, Baby Land i Denis by Eurom te brendovi BeSafe, Chocollina's, Dada&Rocco, Dječja Kolica.eu, Jane, Lav Štedislav, Mali anđeo, Peg-Perego, Violeta i ostali.

Svim posjetiteljima besplatno su na raspolaganju otvoreni i zatvoreni parking, baš kao i ulaz na sajam Dani beba, djece i trudnica.

Linker
26. travanj 2024 12:40