Fotografija: Canva
Nova linija

Za rekreativce i sportaše: Proteinske pločice s okusom čokolade

Neizostavan dio pravilne fitness rutine je dovoljan unos proteina, a proteinske pločice su odlična ideja kao međuobrok ili visokoproteinski zalogaj nakon treninga.

Neizostavan dio pravilne fitness rutine je dovoljan unos proteina, a proteinske pločice su odlična ideja kao međuobrok ili visokoproteinski zalogaj nakon treninga.

Bez obzira jeste li tek počeli trenirati, redovito pohađate teretanu, ili ste pak profesionalni sportaš, u svakom slučaju važno je prilagoditi prehranu koja će biti podrška u procesu vježbanja, mršavljenja i jačanja tijela. Proteini su ključne hranjive tvari koje pomažu u ostvarenju ciljeva u fitnessu te imaju važnu ulogu u oporavku mišića nakon vježbanja jer pospješuju održavanje i razvoj mišića.

Herbalife je s tim na umu osmislio H24 Achieve proteinske pločice kao rješenje za unos visokokvalitetnih proteina dok ste u pokretu. Svaka pločica sadrži 21 gram proteina, a dostupne su u okusu tamne čokolade. H24 Achieve proteinske pločice imaju nizak sadržaj šećera, ne sadrže umjetna bojila niti umjetne arome, imaju potvrdu programa Sports Informed i prikladne su za vegetarijansku prehranu.

image

Fotografija: Promo

"H24 Achieve Proteinska pločica je idealan mali obrok nakon vježbanja za sve one koji postizanje ciljeva u fitnessu žele podržati praktičnim proteinskim proizvodom visoke kvalitete kojeg proizvodi vodeća kompanija za sportsku prehranu", ističe Goran Nikolić, regionalni direktor Herbalife Nutrition za jugoistočnu Europu.

Nove poteinske pločice dostupne su u 25 zemalja Europe i Afrike, a sada ih možete kupiti od svojeg nezavisnog Herbalife Nutrition distributera u Hrvatskoj.

Linker
26. travanj 2024 03:39