Godišnji horoskop

Vodenjacima će veljača biti najbolji mjesec, ali godinu će obilježiti izazovi u ljubavi

Za Vodenjake će 2023. godina biti izazovna u ljubavi i za one zauzete i za samce, a ni na karijernom planu neće sve ići po planu pa je važno ne donositi ishitrene odluke.

VODENJAK [21. SIJEČNJA - 19. VELJAČE]

Ocjena godine: 3 ZVJEZDICE

SRETNA BOJA: Svijetloplava će vam pomoći sačuvati unutrašnji mir i ravnotežu kad se suočite s izazovima. Odaberite nakit s dragim kamenjem poput opala u toj nijansi.

LJUBAV I BRAK: Iako će početi u romantičnom tonu, zauzete Vodenjake očekuje izazovna godina. Teže će nalaziti zajednički jezik s partnerom, osobito tijekom ljeta, a razmirice će se izmjenjivati sa strastvenim pomirenjima. Želite li prevladati krizu, naučite se umijeću kompromisa i posvetite rješavanju problema koji vam nagrizaju vezu. Isplatit će vam se. Samci će tragati za novom ljubavi, no stvari se, pogotovo u svibnju i rujnu, neće odvijati željenom brzinom ni u skladu s očekivanjima. Oboružajte se strpljenjem i koncem godine imat ćete razloga za zadovoljstvo.

KARIJERA I NOVAC: Zimski mjeseci bit će uspješni, no kad Saturn početkom ožujka prijeđe u Ribe i vaše polje inancija, morat ćete stati na loptu. Trebat ćete pažljivije raspolagati novčanim sredstvima, voditi računa o podmirenju starih dugovanja i kloniti se ulaska u projekte koji zvuče primamljivo, ali stoje na klimavim temeljima. Želite li povišicu ili promaknuće, morat ćete se dobro potruditi, a vaša bi nastojanja mogla uroditi plodom tek u drugoj polovici godine. Razmišljate li o promjeni posla, ne donosite ishitrene odluke. Jesen donosi dobru priliku za to.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Neuredan način života obit će vam se o glavu. Koliko god ih ignorirali, simptomi koji vas muče mogli bi eskalirati u proljeće. Vodite brigu o sebi i slušajte medicinske savjete.

BROJ SREĆE 6: Mogao bi vam donijeti dobitak u igrama na sreću, ali i označiti datum, odnosno adresu na kojoj će se odviti bitan događaj, bilo romantični susret, bilo poslovni sastanak.

TAJNA ŽELJA: Sanjarit ćete o dalekom putovanju na kojem ćete upoznati osobu koja će vas ostaviti bez daha. Možda je ona već pored vas, zašto ne uplatiti aranžman za dvoje.

U DOBRIM DANIMA: Tolerantni, entuzijastični, maštoviti i puni sjajnih zamisli

U LOŠIM DANIMA: Tvrdoglavi, samoživi, čangrizavi, nerealni i pesimistični

NAJBOLJI MJESEC: U veljači će vam stvari ići na ruku kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu. Iskoristite povoljne planetarne utjecaje i priuštite nezaboravne trenutke osobama koje volite. Imat ćete jedinstvenu priliku pogurati projekt do kojeg vam je stalo.

POZNATI VODENJACI

SHAKIRA (2. VELJAČE 1977.) Popularnu kolumbijsku pjevačicu čeka godina puna izazova. Morat će se boriti za skrbništvo nad zajedničkom djecom koju ima s Gerardom Piqueom i braniti se od optužbe vezane za utaju poreza. Bir će ravnodušna prema prilikama za nove romanse, nastojeći držati privatni život u tajnosti sve dok ne naiđe onaj pravi.

image

Shakira

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

JOŠKO GVARDIOL (23. SIJEČNJA 2002.) Mladom braniču koji je odličnom igrom znatno pridonio bronci naše reprezentacije u Katru znatno je porasla cijena, tako da mu neće nedostajati primamljivih ponuda za transfer iz RB Leipziga. Iako će se Joško naći u napasti, slava mu neće pomutiti razum. Zahvaljujući savjetu bliske starije osobe donijet će dobru odluku.

image

Joško Gvardiol

TOM DUBRAVEC/CROPIX
Linker
24. travanj 2024 09:05