ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Rakovi se moraju čuvati ljubavnog trokuta, Vagama će karijera stagnirati

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 18. do 24. travnja.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV I vi i partner bit ćete u oblacima pa kad se suočite s teškoćama, nećete znati odakle započeti. Ako ste nedavno započeli vezu, spoznat ćete da vam je neke osobe žele pokvariti. POSAO Prva polovina tjedna bit će vrlo bitna za vas jer ćete tada ostvariti ciljeve, ali i udariti temelje za nove aktivnosti. Talentom i dobrim rezultatima privući ćete pažnju poslovnih autoriteta. KUŠNJA TEDNA U utorak će vas usporavati unutarnji strahovi i nedoumice pa ćete morati biti strpljivi i koncentrirani da obavite sve na vrijeme. PRILIKA TJEDNA Želite li udahnuti adrenalina svojoj vezi, napravite nešto neuobičajeno.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Uzbudljivi susreti uzburkat će vam osjećaje. Imat ćete želju da se sve odvija brzo i nestrpljivo ćete tražiti način da privučete pažnju i osvojite onoga tko vas je očarao. POSAO Lakše ćete se nositi s izazovima, a podrška prijatelja i kolega predstavljat će dobrodošli vjetar u leđa. Kad napravite prvi korak, smjelije ćete kročiti nepoznatim terenom. PRILIKA TJEDNA Iskoristite energiju da okončate dugotrajne pregovore ili se javite za novi posao.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Shvatit ćete da vaši ljubavni napori ne padaju na plodno tlo. No, umjesto razočaranja, osjetit ćete emocionalno oslobođenje i nalet pozitivne energije. Čuvajte se ljubavnog trokuta. POSAO Poslovne okolnosti neće vam dopustiti da gubite vrijeme i bježite od ozbiljnih situacija. U ponedjeljak i utorak od vas će se tražiti fleksibilnost i spremnost na ustupke. PRILIKA TJEDNA Crpit ćete snagu iz odnosa s prijateljima. Oprostite onima koji su vas povrijedili.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Probudit će se strast i potreba za ljubavlju. To će vas usmjeriti prema prijateljima, izlascima i novim poznanstvima. Bit ćete šarmantni, a u braku ćete pokazivati više nježnosti. POSAO Imat ćete uspjeha u radu s inozemnim partnerima i poslovima istraživačkog karaktera. Uživat ćete određene povlastice pa se nećete morati gnjaviti sa zadacima koji vam nisu baš dragi. PRILIKA TJEDNA Veselit ćete se putovanjima, izletima u prirodu i izlascima u društvo.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partnerovo ponašanje potaknut će vas na poduzimanje radikalnih poteza. Poželjet ćete se osloboditi pritiska ili mu očitati lekciju, a činit će vam se da je to moguće jedino prekidom veze. POSAO Usmjerit ćete se na planiranje krupnijih troškova i egzistencijalna pitanja. Prijateljski položen Jupiter pomoći će vam da prihvatite posljedice onoga što ste napravili - ili niste. PRILIKA TJEDNA Spretne ruke i poznavanje stranih jezika donose vam dodatne prihode.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Nova saznanja ostavit će vas bez iluzija o partneru i vezi. Iako ćete osjećati da je vaša emocionalna stabilnost uzdrmana, bit ćete uvjereni da nisu iscrpljene sve mogućnosti. POSAO Karijera će vam stagnirati zbog manjka ambicije, ali i pravnih ograničenja. Budite oprezni kad je riječ o rizičnim investicijama i poslovima koje vam nude nepouzdani pojedinci. PRILIKA TJEDNA Nakon kontakta s jednim pojedincem drukčije ćete sagledati probleme.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Otvoreni ste za nova ljubavna iskustva, ali i nespremni za ozbiljnu vezu i zajednički život. Pokazat ćete da se ne namjeravate odreći onoga što vam predstavlja zadovoljstvo ili tek naviku. POSAO Profesionalna i financijska zbivanja prožeta su nesigurnošću i potrebom za zaduživanjem. Retrogradni Merkur donosi pojačanu nervozu i mnogo odugovlačenja na svim razinama. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna potrudite se da ljubavna inicijativa bude na vašoj strani.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pred vama su emotivni izazovi, iskušenja i nove prilike. Zabavljeni stalnom izmjenom događaja i dojmom koji ostavljate na druge, brzo ćete zaboraviti onoga zbog kojeg ste patili. POSAO Kolege o kojima nemate dobro mišljenje dobit će zadatak koji je trebao biti vaš. U početku ćete se pjeniti, ali kad se pokaže da oni nisu na visini zadatka, doći ćete na svoje. PRILIKA TJEDNA Partnerova potpora pomoći će vam da lakše prebrodite obiteljske probleme.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Tjedan će biti obilježen promjenjivim raspoloženjem praćenim naletima malodušnosti i sumnjom u vlastite zavodničke sposobnosti. Stara ljubav ili bivši partner neće vam dati mira. POSAO Imate potrebu za sigurnošću i stabilnošću. Financijska situacija poboljšat će se iznenadnim priljevom novca. Zanimat će vas širenje posla, investiranje u kuću i osiguranje imovine. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna moći ćete se osloniti i na ponekad neophodnu komponentu sreće.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Promijenit ćete ponašanje prema svom izabraniku. Mogli biste mu postaviti ultimatum ili obećati određene stvari koje mu neće ostaviti previše prostora za razmišljanje. POSAO Početak tjedna pogodan je za putovanje, ekipni rad i sklapanje korisnih poznanstava. Bit ćete vrlo vješti u izbjegavanju svađa i sukoba, kao i zamki koje vam sprema konkurencija. PRILIKA TJEDNA Svojom frizurom, bojom kose i modnim stilom izdvajat ćete se iz gomile.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partner bi mogao biti nepovjerljiv, nespreman na kompromise i promjenu mišljenja. Povećani izdaci te vaša potreba za druženjem i novim poznanstvima bit će povod za prepirke. POSAO Ne ide vam komunikacija koja podrazumijeva lažne osmijehe, neiskreno laskanje i ignoriranje pravih problema. Bude li kolega koji će dijeliti vaše mišljenje, lakše ćete to podnijeti. PRILIKA TJEDNA Zablistat ćete talentom koji je spavao u vama ili ga niste pokazivali na pravi način.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ljubavne zgode uljepšat će vam vikend. Sa svojim izabranikom smišljat ćete uzbudljive planove, dok će se samci zaneseno prepustiti smišljanju nove taktike zavođenja. POSAO Imate malo vremena, a mnogo želja i planova. Postat će vam jasno da se morate okaniti jalovih poslova. U drugoj polovini tjedna bit ćete kreativniji, a okolina će vas podržavati. PRILIKA TJEDNA Saznat ćete dragocjene informacije te uspješno prodati ili kupiti rabljeni predmet.

Linker
18. travanj 2024 12:04