ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Škorpioni će biti zavodljivi, Lavovi spremni za izazove, a Ribe će maštati o promjeni

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 11. do 17. travnja.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osvajat ćete duhovitim i direktnim pristupom, a šanse za novu romansu će se povećati. Bit ćete izuzetno zavodljivi i erotični. Seks će predstavljati moćno oružje u osvajanju voljene osobe. POSAO Koncentracija će vam biti dobra, no ponajprije radite li posao koji vas zanima. Pokazat ćete veliku odlučnost i nadobudnost, čak i ako nemate sasvim jasan pogled na ono što je pred vama. KUŠNJA TJEDNA Sredinom tjedna odnosit ćete se pomalo neodgovorno prema obavezama. Ne gradite kule u oblacima; držite se sigurnih staza. PRILIKA TJEDNA Šalovima i maramama sa zanimljivim printovima osvježite poslovni dress code.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Više ćete cijeniti obiteljski život nego prolazna zadovoljstva pa ćete provoditi slobodno vrijeme u društvu partnera i djece. Tek ćete krajem tjedna osjetiti nemir i potrebu za uzbuđenjima. POSAO Pratit će vas uspjeh u financijskim aktivnostima, no ne smijete se previše osloniti na sreću. Othrvajte se utjecaju pojedinaca koji vas nagovaraju da se upustite u nešto neizvjesno. PRILIKA TJEDNA Zahvaljujući važnim poznanstvima otvaraju se nove mogućnosti za zaradu.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Tražit ćete od drugih ono što sami ne možete dati. Svidi li vam se netko tko je zauzet, nećete odustati. Saznate li pak da vaš bivši ima novu ljubav, ponovo ćete ga pokušati osvojiti. POSAO Ambicija će vam biti promjenjiva; dvojit ćete između želje za dokolicom i potrebom za isticanjem. Kad odlučite nešto napraviti, nećete se obazirati na ono što vam drugi govore. PRILIKA TJEDNA U srijedu biste mogli raščistiti zamršene odnose koji su vas dugo mučili.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Produbit će se nerazumijevanje između vas i partnera. Razmirice i sukobi bit će češći. Past će i grube riječi. Vi ćete se više živcirati, ali i iskrenije truditi da se stanje popravi. POSAO Svojim ponašanjem i sami ćete pridonijeti hirovitim zbivanjima na poslu. Pripremite li se na moguća iznenađenja, lakše ćete se prilagoditi novonastaloj situaciji. PRILIKA TJEDNA Želite li smršavjeti, započnite dijetu. Nakon prvog kilograma, porast će vam volja.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venera će u vama probuditi strast te potrebu za ljubavlju i razmjenom emocija. Doživljavat ćete ugodne i zabavne trenutke, a prijatelji će vas upoznavati s pojedincima vrijednima pažnje. POSAO Marljivi ste i spremni na nove izazove. Uz pouzdane i kreativne suradnike ništa vam neće biti teško. Proradit će vam mašta; imat ćete zanimljive ideje i energiju da ih ostvarite. PRILIKA TJEDNA Budite spremni na putovanje u inozemstvo zbog stručnog usavršavanja.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Preplavit će vas nježne emocije, no istovremeno će se pojaviti i različiti strahovi i nesigurnost. Nakon kraće rasprave mogli biste postati zakopčani i nepovjerljivi prema partneru. POSAO Živcirat će vas pojedinci koji bi vas rado kontrolirali i govorili vam što trebate raditi, čak i ako nemaju ovlasti za to. Početkom tjedna morat ćete uložiti dodatni napor da izbjegnete sukobe. PRILIKA TJEDNA Osim dekoltea, istaknite i lice tjerajući sugovornika da vas gleda u oči.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Pred vama su dani u kojima ćete proživjeti snažne i neobične osjećaje. Naklonost koju osjećate prema partneru često ćete pokazivati na pogrešan način, a njegovi osjećaji bit će vam enigma. POSAO Problemi će postajati složeniji, a odnosi s kolegama napetiji. Susretat ćete se s pojedincima koji će vas provocirati, čak i ako im vi ne pružite nikakav povod za to. PRILIKA TJEDNA Daškom glamura koji ćete nositi sa sobom uspješno ćete prikriti i loše raspoloženje

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete zavodljivi i šarmantni, željni osjećajnih i erotskih izazova. Ako ste zauzeti, teško ćete odoljeti iskušenjima. Samo maštovit, strastven i izdržljiv partner uspjet će vas zadržati. POSAO Isticat ćete se ambicijom i predanim radom, ali i spremnošću na suradnju. Radit ćete s pojedincima koji će vas potaknuti na drukčiji pristup poslu i korištenju svojih sposobnosti. PRILIKA TJEDNA Sredinom tjedna uložite više truda u pronalaženje srodne duše.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Javit će vam se pojedinac koji vam je svojedobno bio jako napet. Razmišljat ćete o prekidu postojeće veze ili barem o privremenom razlazu - dok ne budete sigurni s kim biste dalje. POSAO Poslovne preokupacije gurnut će vas u svijet biznisa i odnosa koji počivaju na financijskim interesima. Budete li slijedili instinkt i učili od onih s više iskustva, napredovat ćete. PRILIKA TJEDNA Počastite se wellnessom, novim parfemom i kvalitetnim kozmetičkim tretmanom.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Svjesno ili nesvjesno, često ćete poticati partnerovu ljutnju i odbijati od sebe osobe koje vas vole. Erotska privlačnost neće biti garancija trajne ljubavne veze kojoj težite. POSAO Dolazit ćete u sukob sa suradnicima i poslovnim partnerima koji neće biti na istoj valnoj dužini s vama. U nastojanju da dokažete svoje stavove i ostvarite planove izgubit ćete osjećaj za mjeru. PRILIKA TJEDNA Bavite se hobijem i ručnim radom, uredite stan, vrt ili okućnicu

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Spremni ste na nove ljubavne pokušaje. Iako ćete odnos s osobom koja vas privlači razvijati polako i oprezno, već pri prvom susretu osjetit ćete da s njom možete biti iskreni i opušteni. POSAO Putujući na kraćim relacijama steći ćete dragocjena iskustva. Njegovanje pojedinih poslovnih poznanstava omogućit će vam brže i lakše ostvarenje profesionalnih ciljeva. PRILIKA TJEDNA U subotu ćete upoznati atraktivnog pojedinca koji će vas se snažno dojmiti.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Maštate o promjeni koja će vas vratiti u prošlost ili ćete poželjeti susret s bivšom ljubavi. Isto tako, možete popustiti pred zavođenjem osobe s kojom vas dijeli generacijski jaz. POSAO Radni ritam bit će intenzivan i ispunjen obavezama koje vam katkad neće biti baš ugodne. Usprkos manjoj napetosti, većinom ćete uspijevati zadržati elan i dobro raspoloženje. PRILIKA TJEDNA Nađite vrijeme za umjetnost; glazba, slikanje ili pisanje divno će djelovati na vas.

Linker
16. travanj 2024 14:25