ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će ljubomornim ispadima sve pokvariti, a Vage će se prepustiti ljubavnom zanosu

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 22. do 28. veljače.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

LJUBAV Žalit ćete se da vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje, no i on će vama imati što za prigovoriti. Samci će pokušati oživjeti staru ljubav, čak i ako su svjesni da imaju male šanse za novi početak. POSAO Ukazat će vam se prilika za napredak, no morat ćete se pripremiti na pojačani angažman i drukčije uvjete poslovanja. Nemojte čekati da vas preduhitre prodorniji, ali manje talentirani suradnici. KUŠNJA TJEDNA Zaokupljeni lijepim planovima nećete opaziti napore kolege koji vas želi zasjeniti. Pomno pratite što se zbiva. PRILIKA TJEDNA Poboljšajte ljubavni život. Ako je druga strana pasivna, vi preuzmite inicijativu.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

LJUBAV Znatiželjni ste i privlači vas sve što ne možete lako dobiti. Mogli biste pažnju posvetiti nepouzdanoj osobi, a zanemariti onu koja je vrijedna ljubavi. Pazite da se ne upletete u laži. POSAO Sadržajan društveni život donosi vam nove ljude i korisne kontakte. Njihov utjecaj na vaš posao i karijeru mogao bi biti sudbonosan pa vodite računa o tome kako ćete se postaviti. PRILIKA TJEDNA Poslovni i financijski projekti s partnerom imaju dobru perspektivu.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

LJUBAV Partner neće imati sluha za vaše hirove i tvrdoglavo ponašanje. Mogli biste pretjerati u svom doživljaju usamljenosti i zanemarenosti. Zahladit ćete odnos s članom rodbine. POSAO Pretjerana nadobudnost bit će kontraproduktivna. Budite promišljeniji u planiranju, inače ćete izgubiti nešto dragocjeno. Mogli biste previše riskirati zbog nevažnog zadatka. PRILIKA TJEDNA Budete li tražili prikladnu dijetu, izaberite ono što je najbolje za vaš organizam.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

LJUBAV Veliki su izgledi za preporod ljubavnog života, no zbog nekih obiteljskih neprilika sve će teći dosta sporije. Samci će se ponašati malo čudno kad budu u društvu osobe koja im se sviđa. POSAO Trudit ćete se istaknuti svojim radom, no bit ćete nezadovoljni načinom na koji se šefovi odnose prema vama. Teško ćete mirno otrpjeti njihovo pogodovanje pojedinim suradnicima. PRILIKA TJEDNA Ne odbacujte pomoć pojedinaca koji imaju bogato životno iskustvo.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

LJUBAV Partner će se truditi oko vas, a vi ćete biti puni sumnje. Kad se uvjerite da njegova pažnja ne proizlazi iz osjećaja krivnje, nego ljubavi, pokazat ćete mu svoju romantičnu stranu. POSAO Razmišljat ćete o promjenama. Da biste ostvarili planove i razbili rutinu, bit ćete spremni i na rizik. Ležernom komunikacijom s kolegama pokušat ćete razbiti napetost. PRILIKA TJEDNA U subotu se zavucite s partnerom u intimni kutak i ponašajte kao da ste na prvom spoju.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

LJUBAV Ljubomornim ispadima remetit ćete bračnu slogu ili kvariti dobre izglede nove romanse. Krivit ćete druge za svoje probleme ne misleći da bi drukčijim pristupom i sebi olakšali. POSAO Morat ćete strpljivo odrađivati ono što se traži od vas. Nemar ili tvrdoglavo ustrajanje na svom mišljenju može vas dovesti u neugodnu situaciju te usporiti napredovanje. PRILIKA TJEDNA Budite otvoreni prema novim područjima djelovanja i izražavanja.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

LJUBAV Nesigurni i razdražljivi, brzo ćete se posvađati ili pribjeći laži kako biste zameli trag pravoj istini. Bliska osoba bi vas mogla povrijediti zbog nesporazuma koji su drugi izazvali. POSAO Osjetit ćete zasićenje svakodnevnim obavezama. Morat ćete se pojačano truditi jer šefovi neće imati sluha za vaše kašnjenje ili zanemarivanje posla zbog privatnih razloga. PRILIKA TJEDNA U subotu se družite samo s dobrim prijateljima i onima koji su vam bliski.

VAGA (23. 09. - 22. 10.)

LJUBAV Upoznat ćete nekoga tko će vas osvojiti spontanošću i smislom za humor, a i erotski vas jako privlačiti. Prepustit ćete se osjećajima i ljubavnom zanosu, bez obzira na prethodne planove. POSAO Pokazat ćete zanimanje za učenje i nove tehnologije. Mogli biste kupiti naprednije računalo ili novi software. Bit ćete spremniji na suradnju i razmjenu mišljenja sa suradnicima. PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna imat ćete uspjeha u predstavljanju ideja i proizvoda.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

LJUBAV Ljubavne svađe bit će burne, a glas razuma slabo će dopirati i do vas i suprotne strane. Želite li izbjeći ozbiljnu krizu, zaustavite se na vrijeme. Prijatelj će vam pomoći savjetom. POSAO Smanjeni elan i ležerno shvaćanje važnih obaveza negativno će se odraziti na profesionalne planove. Umjetnici i kreativci imat će više nadahnuća i volje da nešto naprave. PRILIKA TJEDNA Probajte promijeniti modni stil i osmjelite se na drastičnu promjenu frizure.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

LJUBAV Često ćete se prepirati s partnerom, no pazit ćete da ne prijeđete granicu. Ako ste sami, mogli biste previše ozbiljno shvatiti lijepa obećanja jednog atraktivnog vjetropira. POSAO Projekt u koji ste uložili mnogo truda i vremena mogao bi ostati na listi čekanja za odobrenje. Umjesto da šutke otrpite nepoštivanje vašeg rada, glasno doprite do onih koji odlučuju. PRILIKA TJEDNA Pobjegnite nakratko s gradskog asfalta i od ljudi koji vam crpe energiju.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

LJUBAV Imat ćete povjerenja u svog izabranika, a bit će vam važno da i on vama potpuno vjeruje. Kad osjetite da među vama vladaju iskrenost i razumijevanje, svaki problem izgledat će lako rješiv. POSAO Probudit će se vaš smisao za biznis. Svjesni ste nužnosti udruživanja sa sposobnim i kreativnim pojedincima. U drugoj polovini tjedna fokusirajte se na rješavanje imovinskih pitanja. PRILIKA TJEDNA U subotu rasplamsajte strasti nekom malom erotskom provokacijom.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

LJUBAV Nestašni partner vraća se pun nade u vaše naručje, a vi ste mu spremni sve oprostiti. Uz njega vam neće biti dosadno, no svejedno se nećete zatvoriti u svoja četiri zida i zanemariti prijatelje. POSAO Financijska situacija neće biti loša, ali ni baš stabilna. Moguće je da dobijete novac koji niste očekivali, ali i da se previše opustite pa napravite nepotrebne troškove. PRILIKA TJEDNA U srijedu ćete pokazati pobjedničku dozu lukavosti i snalažljivosti.

Linker
21. travanj 2024 01:59