wellness

Savršeno opuštanje: Zagreb je bogatiji za najveći centar tajlandske masaže

Nakon uspješnih sedam godina poslovanja na području Rijeke, i u metropolu je stigao centar u kojem radi čak dvanaest certificiranih terapeutkinja.

U strogom centru Zagreba, na Trgu Petra Preradovića otvorio se najveći suvremeni centar za tajlandsku masažu, Thai Centar Mali. Nakon uspješnih sedam godina poslovanja na području Rijeke, vlasnici koji vjeruju u transformativnu moć tradicionalnih tajlandskih wellness tehnika odlučili su filozofiju kojom se vode, napokon učiniti dostupnom i Zagrepčanima i Zagrepčankama. Znanja o holističkom wellnessu koja se prenose kroz generacije, u službi su personaliziranih tretmana prilagođenih potrebama svakog klijenta, a izvode ih dugogodišnje terapeutkinje, točnije čak dvanaest certificiranih terapeutkinja s Tajlanda.

image

Na Trgu Petra Preradovića otvorio se najveći suvremeni centar za tajlandsku masažu

JOHN PAVLISH
image

Nakon uspješnih sedam godina poslovanja na području Rijeke vlasnici su odlučili otvoriti centar i u Zagrebu

JOHN PAVLISH
image

Thai Centra Mali danas zapošljava čak 12 certificiranih terapeutkinja s Tajlanda

JOHN PAVLISH

Vlasnici su dugo tražili idealnu lokaciju, ali i detaljno promišljali o uređenju intererijera i to sve kako bi postigli savršenu oazu mira koja svakom klijentu pruža potpunu privatnost, mjesto za opuštanje i isključivanje iz današnjeg užurbanog života. Sav namještaj, ukrasi i detalji pomno su birani i kupljeni na Tajlandu, te dopremljeni u Hrvatsku, a većina namještaja je ručni rad vrijednih tajlandskih obrtnika. U više od 340 kvadratnih metara smjestilo se devet prostranih soba za masažu s tuševima, a svaka od njih ima svoju ventilaciju, klimatizaciju te mogućnost prilagođavanja glazbe i svjetla prema željama klijenta. Jednako tako, svi kozmetički proizvodi koji se koriste prirodnog su porijekla i dopremljeni s Tajlanda, čime je cijela priča zaokružena, a klijentima omogućen doživljaj Tajlanda u samom srcu Zagreba.

image

Većina je namještaja ručni rad vrijednih tajlandskih obrtnika

JOHN PAVLISH
image

U više od 340 kvadratnih metara smjestilo se devet prostranih soba za masažu s tuševima

JOHN PAVLISH
image

U ponudi Thai Centra Mali možete pronaći sve vrste tajlandskih masaža, pa čak i onu za parove

JOHN PAVLISH

Dobrobiti tajlandske masaže su itekako brojne: pospješuje cirkulaciju, pomaže opustiti mišiće i ublažiti bol, povećava fleksibilnost i raspon pokreta, ublažava glavobolju, smiruje tijelo i um te čitavo tijelo dovodi u balans, a u ponudi novog centra možete pronaći sve vrste tajlandskih masaža, pa čak i onu za parove.

image

Povodom otvorenja, od 01. travnja do 01. svibnja, Thai Centar Mali na sve masaže daruje 20 % popusta

JOHN PAVLISH

Mali na tajlandskom jeziku označava cvijet jasmina, koji u tajlandskoj kulturi povezuju s majkama (Majčin dan se označava s cvijetom jasmina) i vjeruje se da donosi pozitivnu energiju, koju i sam centar nastoji prenijeti. Povodom otvorenja, od 01. travnja do 01. svibnja, Thai Centar Mali na sve masaže daruje 20 % popusta. Detaljne informacije o uslugama možete pronaći na stranici centra.

Linker
25. ožujak 2024 16:02