Chrissy Teigen i John Legend

 CHRISSY TEIGEN/INSTAGRAM
Svijetlo i prostrano

Rezidencija na Beverly Hillsu: Zavirite u novi dom Chrissy Teigen i Johna Legenda

Glazbenik je rekao kako je njihova prethodna kuća bila malo „mračnija” i „zatvorenija”, a ovoj novoj privukla ih je odlična osvijetljenost, obilje i kvaliteta dnevne svjetlosti. „Sviđa nam se kako je kuća otvorena i povezana s vanjskim prostorom. Htjeli smo tako nešto, da možemo stvoriti magično uređenje, posebno za djecu”, objasnio je.

Glazbenik je rekao kako je njihova prethodna kuća bila malo „mračnija” i „zatvorenija”, a ovoj novoj privukla ih je odlična osvijetljenost, obilje i kvaliteta dnevne svjetlosti. „Sviđa nam se kako je kuća otvorena i povezana s vanjskim prostorom. Htjeli smo tako nešto, da možemo stvoriti magično uređenje, posebno za djecu”, objasnio je.

Pjevač John Legend i njegova supruga, model Chrissy Teigen, često govore o privatnom životu i dijele intimne trenutke s pratiteljima na društvenim mrežama. Pokazali su Chrissy na carskom rezu, njene ispovijesti o estetskim zahvatima, njezinu i Johnovu tugu zbog spontanog pobačaja, predstavili su javnosti svojih četvero djece i vedre prizore iz obiteljske svakodnevice. Sada su otvorili vrata svoje nove kuće i predstavili je profesionalno, u rujanskom izdanju luksuznog magazina Architectural Digest (AD).

Velika i prozračna rezidencija na Beverly Hillsu uređena je pretežno u zemljanim tonovima i označava novo poglavlje u životu obitelji. S novom kućom okreću i novu stranicu, rekla je Chrissy za AD, izražavajući dobrodošlicu svima koji će zaviriti u svježe obnovljen stambeni prostor u koji su se uselili nakon što su prošle godine prodali vilu sa sedam soba i osam kupaonica, čija je prethodna vlasnica bila Rihanna.

Ne boje se promjena

Za naslovnicu izdanja, par je pozirao sa svoje troje starije djece - Lunom, Milesom i Esti – a novorođeni Wren, koji je na svijet stigao u lipnju, uz pomoć surogat majke, nije na fotografiji. Već je na prvi pogled zamjetna prostranost i raskošnost kuće koju je obnovio arhitekt i dizajner interijera Jake Arnold, omiljen među zvijezdama. Poznato je da je uredio domove glazbenice Katy Perry te glumaca Rashide Jones i Aarona Paula, a uredio je i Legendov studio za snimanje.

„Nikada nam nije teško preurediti kuću u kojoj živimo ili pak promijeniti kuću”, rekla je Teigen, a Legend je dodao: „Kad kaže ‘mi‘, misli na sebe. Ali istina je, ne bojimo se promjena.”

Magično uređenje

Glazbenik je nadalje rekao kako je njihova prethodna kuća bila malo „mračnija” i „zatvorenija”, a ovoj novoj privukla ih je odlična osvijetljenost, obilje i kvaliteta dnevne svjetlosti. „Sviđa nam se kako je kuća otvorena i povezana s vanjskim prostorom. Htjeli smo tako nešto, da možemo stvoriti magično uređenje, posebno za djecu”, objasnio je.

S Arnoldom su to mogli i ostvariti, jer taj je dizajner poznat po mekanim linijama, efektnoj upotrebi neutralnih boja i kreiranju toplih i gostoljubivih, opuštajućih prostora, a svoje je viđenje prilagodio ukusu bračnog para.

„Oni vole elemente koji pomalo odišu glamurom, a ujedno su zabavni. Uz to, rado biraju radove odvažnih suvremenih umjetnika, a to nije ono što uobičajeno radim. No, Chrissy i John su najljubazniji ljudi, od početka su mi vjerovali i s njima je lako surađivati. Glavni mi je izazov bio primijeniti moju filozofiju uređenja u tu tako modernu, blještavu novu kuću, kako bih je učinio privlačnom i ugodnom za život, a da ujedno odražava i osobnosti vlasnika”, pojasnio je Arnold za Architectural Digest.

Ženstveni dizajn

Kako su John i Chrissy rekli, oboje ih privlači romantični, može se reći ženstveni dizajn, koji se odražava kroz rumene i pozlaćene naglaske koji su raspoređeni po cijeloj kući, vijugavi namještaj i skulpturalne lustere. Vijugave forme protežu se cijelim domom i gotovo je nemoguće pronaći oštar rub na namještaju, dekoru ili detaljima interijera. Arhitekt je otišao toliko daleko da je u cijelosti zamijenio prijašnje uglato stubište izrađeno od čelika i stakla i zamijenio ga zaobljenim. „S bogato zastupljenim zaobljenim siluetama želio sam ‘poništiti‘ pravocrtnu arhitekturu. U ovoj kući nema nekorištenih prostora, obitelj živi u svakoj sobi i djeca mogu slobodno ulaziti u sve prostorije, tako da je sve moralo biti ležerno i udobno”, objasnio je umjetnik.

image

Chrissy se lako naviknula na udobnost u novoj kući

CHRISSY TEIGEN/INSTAGRAM

Raj za djecu

Ta ležernost i mekoća posebno se vide u dječjim sobama, Arnold je za svaki izabrao primjerene boje i temu, pa je sedmogodišnja Luna dobila svoj mali raj u ružičastoj i boji lavande uz dodatak tobogana koji završava u „jami” ispunjenoj lopticama, a petogodišnji Miles uživa u sobi na temu safarija, s dvjema žirafama, krevetu na kat u obliku džipa i zidom za penjanje.

„Sobe će se mijenjati i razvijati kako djeca budu odrastala, ali sada su savršene. Uređene su poput malih svjetova iz snova”, rekao je Arnold. Dok će djeca sanjariti u svojim bajkovitim sobama, roditelji će se vjerojatno rado opuštati uz infinity bazen, za mramornim šankom ili možda u udobnoj dnevnoj sobi koja je staklenom stijenom odvojena od golemog imanja. A John će sigurno često prebirati po tipkama klavira koji je, opravdano, dobio počasno mjesto.

Linker
28. travanj 2024 08:21