BORBA S RAKOM

Teško bolesna Shannen Doherty rasprodaje imovinu: ‘Pripremam se za odlazak...‘

U studenom je rekla da joj se rak proširio na kosti, ostavljajući joj samo ‘još tri do pet godina života‘

Shannen Doherty i njena majka

 Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Shannen Doherty, glumica poznata po ulozi Brende Walsh u Beverly Hillsu, živi s rakom četvrtog stupnja, a u svom je podcastu otkrila kako je počela prodavati svoju imovinu kako bi "olakšala život svojoj mami kad umre".

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako ja umrem prije nje - iskreno je izjavila 52-godišnja glumica.

- To bi joj bilo tako teško, pa želim da joj neke druge stvari budu puno lakše. Ne želim da ima hrpu stvari kojih se mora riješiti... Ne želim da ima četiri skladišta ispunjena namještajem - objasnila je tijekom podcasta.

image

Shannen Doherty u bolnici

Instagram/screenshot/

Nadalje, glumica je objasnila da je počela pregledavati stvari koje posjeduje kako bi donirala ili prodala antikvitete i ostale predmete koje je skupljala tijekom godina, "u slučaju da joj se nešto dogodi".

Glumica je nedavno otišla na jug SAD-a, u svoj dom u Tennesseeju, kako bi spakirala svoje stvari nakon što je odlučila odustati od svog sna o životu na imanju i udomljavanju konja, piše Page Six.

image

Shannen Doherty, 1990.

Spelling Television - 90210 Productions - Album/Album/Profimedia/Spelling Television - 90210 Productions - Album/album/profimedia

- Dakle, bili smo u Tennesseeju i tamo sam se pakirala... Bilo je jako teško i jako emotivno jer sam se do određene mjere osjećala kao da odustajem od svog sna da izgradim to imanje, da izgradim kuću za sebe i kuću za moju mamu i zatim proširim staju - prepričala je Doherty i nastavila kako je počela plakati tijekom pakiranja.

image

Jason Priestly i Shannen Doherty

Spelling Television - 90210 Productions - Album/Album/Profimedia/Spelling Television - 90210 Productions - Album/album/profimedia

- Osjećala sam se kao da odustajem od sna... Znači li to da odustajem od života? Znači li to da sam "bacila ručnik"? - preispitivala je svoje postupke. Doduše, Shannen je kasnije prihvatila da će joj rasprodaja stvari s imanja donijeti "osjećaj mira" i sada pokušava maksimalno iskoristiti život koristeći novac koji je zaradila prodajom svojih stvari za financiranje zajedničkih trenutaka sa svojom mamom.

image

Shannen Doherty i njena majka

Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjetimo, Shannen je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine, a u siječnju 2023. podvrgnuta je operaciji mozga i terapiji zračenjem. Za časopis People je u studenom rekla da joj se rak proširio na kosti, ostavljajući joj samo "još tri do pet godina života".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:28