PRESS
Baš kako volimo

Pokloni sa stilom: Nikad ekskluzivnijaponuda omiljenog boxing branda

Bez obzira na to volite li više darivati ili primati poklone, sam proces traženja onog pravog često zna biti stresan, kako zbog manjka vremena, tako i zbog manjka ideja. Ako je tako i kod vas, imamo pravo rješenje.

Bez obzira na to volite li više darivati ili primati poklone, sam proces traženja onog pravog često zna biti stresan, kako zbog manjka vremena, tako i zbog manjka ideja. Ako je tako i kod vas, imamo pravo rješenje.

Osim što omogućuje jedinstveno iskustvo darivanja, bez gužvi i stresa, ovaj hrvatski brend luksuznog darivanja donosi i osvježenje u vidu najkreativnijeg rješenja za sve vrste poklona u iznimno kratkom roku. Na vama je samo da odredite budžet, a sve ostalo prepustite u ruke provjerenih profesionalaca iz Premium Boxa.

Pred nama je ponovno i to doba godine - vrijeme da se kroz posebno kreirane i pažljivo odabrane poslovne poklone zaokruži još jedno razdoblje uspješne suradnje s vašim partnerima. Time se šalje poruka o suradnji, radi na reputaciji te poboljšava i unaprjeđuje poslovni odnos, a prema podacima istraživanja PPAI (The Promotional Product Association International) poslovni pokloni predstavljaju i najučinkovitiji oblik marketinga. Taj proces oduzima puno vremena, a s obzirom na to da je kraj godine vrijeme kada vlada gužva i vremena je malo, pomaže kada ga možete prepustiti nekom pouzdanom. Tu uskače Premium Box koji ove godine, uz standardnu ponudu, donosi i pregršt noviteta.

image

A zašto se ove godine ne biste odlučili za nešto posebno i elegantno?!

PRESS

Njihov bogat asortiman sadrži vrhunske hrvatske i strane brendove, dok se posebna pažnja posvećuje eco friendly proizvodima.

Pokloni se u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama i budžetu, a od ove godine se individualni poklon paketi mogu kreirati i putem web shopa.

Posebno su ponosni, kako ističu, na jedinstvene Majestic poklon kutije, koje svojim posebnim načinom otvaranja predstavljaju pravo osvježenje na tržištu. Definicija su profinjenosti, stila i elegancije te sigurna karta za odabir VIP poklona koji će se pamtiti. Kutije dolaze u bež i crnoj boji, a svaka od njih ima poseban baršunasti umetak s četiri vrste pomno osmišljenih setova - Executive, Crystal, Experience i Supreme.

image

Majestic Crystal Box

MATEJA ZVIROTIC ANDRIJANIC
image

Majestic Executive Box

PRESS

Ako pak niste sigurni što pokloniti i želite "igrati na sigurno" Premium Box u asortimanu nudi i poklon kartice u ekskluzivnom pakiranju s iznosom po želji. Ovime omogućavaju da odabir poklona u potpunosti prepustite primatelju kartice i tako osigurate poklon "bez greške".

image

Majestic Experience Box

PRESS
image

Majestic Supreme Box

PRESS

Najveći novitet ove godine je svakako potpuno novi doživljaj samog kreiranja poklon paketa, unikatan na hrvatskom tržištu. Riječ je o "Sastavi svoj paket" konfiguratoru integriranom u web stranicu, koji omogućava osmišljavanje poklon paketa s proizvodima po izboru gdje god da se nalazili. Vrlo jednostavno možete u nekoliko klikova odabrati vrste poklon kutija, proizvode te način dostave.

image

Poklon kartice u poklon kutiji

PRESS

Vodeći se motom "Unbox your emotions" cilj Premium Boxa jest, ističu nam, izazvati posebno oduševljenje te stvoriti nezaboravne uspomene.

Sve ovo i više može se vidjeti i u novootvorenom Premium Box showroom-u koji se nalazi na adresi Bosiljevska 3, u Zagrebu, čije elegantno uređenje potpisuje mlada dizajnerica Ivana Iličić iz Illiva Dizajn studija. Osim toga, božićni katalog po prvi puta dolazi i u tiskanom obliku, a možete ga pogledati i ovdje.

image

Cijelu ponudu možete razgledati u u novootvorenom Premium Box showroomu

PRESS

Božićna čarolija najljepša je kada nema gužve i stresa i kada se dijeli s drugima, a podijeliti se jednostavno može na najelegantniji način. Premium Box je dokaz toga.

Linker
28. travanj 2024 04:32