ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Vodenjake: Neke primamljive ponude koje dobijete bit će tek lažna obećanja

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

OCJENA GODINE * * * *

SRETNA BOJA: Opuštajuće nijanse zelene uravnotežit će vas i pomoći vam zadržati unutarnji mir kad se suočite s izazovima. Boja žada donijet će vam željeni ljubavni sklad.

LJUBAV I BRAK: Očekuje vas izazovna godina, jer morat ćete pomiriti potrebu za slobodom i želju da ojačate spone koje vas vežu za voljenog. Odnos s partnerom će se produbiti i bit ćete svjesniji važne uloge koju igra u vašem životu. Povremeno će, naročito u drugoj polovici srpnja i kolovozu, dolaziti do razmirica, no bolja komunikacija pomoći će vam brzo izgladiti stvari. Samci će sklopiti mnoga zanimljiva poznanstva koja će lako prerasti u romansu. Neke će biti prolazne, no jedna će im osoba ubrzati otkucaje srca dovoljno da se s njom požele skrasiti.

image

Harry Styles 1. veljače 1994.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

KARIJERA I NOVAC: Inovativnost, spremnost na promjene te ovladavanje novim znanjima i tehnologijama bit će aduti koji će vam omogućiti profesionalni napredak. Znat ćete na vrijeme uočiti prilike za ostvarenje ciljeva koje dugo priželjkujete, no klonite se ishitrenih odluka. Neke primamljive ponude koje dobijete bit će tek lažna obećanja i zato dobro provjerite pozadinu stvari. Isto se odnosi i na prilike za ulaganje, tim više što Saturn u vašem polju inancija poziva na oprez te odgovoran i promišljen odnos prema novcu. Rizične investicije neće vam se isplatiti.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Bit ćete željni isprobavanja novog, bilo da je riječ o kozmetičkim tretmanima ili alternativnoj medicini. Ne nasjedajte na reklame koje obećavaju čuda, mogli biste se razočarati.

BROJ SREĆE 11: Vizionarska energija koju sa sobom nosi 11 proširit će vam horizonte. Taj dan u mjesecu dobar je za donošenje važnih odluka, ali i društvena okupljanja od kojih ćete imati koristi.

image

Paris Hilton 17. veljače 1981.

RASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

TAJNA ŽELJA: Imat ćete potrebu za preobrazbom, kako na osobnoj tako i na globalnoj razini. Htjet ćete učiniti nešto kako biste svijet učinili puno boljim mjestom za život.

U DOBRIM DANIMA: puni inovativnih zamisli, otvoreni za razmjenu mišljenja, plemeniti

U LOŠIM DANIMA: sebični, skloni nametanju vlastitih stavova, nepromišljeni i hiroviti

NAJBOLJI MJESEC: Lipanj će vam donijeti mnoga ugodna iznenađenja. Zauzeti će doživjeti pravi ljubavni preporod, a samci naći osobu koja će ih oboriti s nogu. Kreativnost će vam biti na visini, a inovativna rješenja donijeti napredak u poslovnom i inancijskom smislu.

Linker
11. travanj 2024 19:10