U Lipnju

Stižu nam velika glazbena imena: Objavljen popis izvođača i raspored nastupa na INmusicu

Festival ove godine donosi brojna poznata glazbena imena, među kojima se najviše ističe Hozier.

Impresivan glazbeni program INmusic festivala ispunio je želje publike i objavio raspored po festivalskim danima, a u prodaji je i ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica isključivo putem službenog festivalskog webshopa. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 89 EUR (+ troškovi transakcije) za prvi i treći dan festivala, te jednodnevne ulaznice po cijeni od 94 EUR (+ troškovi transakcije) za drugi festivalski dan mogu se kupiti isključivo putem službenog webshopa INmusic festivala. Poznati festival održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2024. godine, a sedmodnevni festivalski kamp bit će otvoren od 21. lipnja pa sve do 28. lipnja 2024.

Količine jednodnevnih ulaznica su ograničene, a ako ne budu rasprodane u pretprodaji, bit će dostupne i na blagajni na ulazu festivala. Dnevne ulaznice su idealne za one posjetitelje koji nisu u mogućnosti posjetiti sva tri dana festivala, a kupljena ulaznica vrijedi isključivo za točan dan festivala za koji je ulaznica kupljena, odnosno ulaznica koja je primjerice kupljena za treći dan festivala, ne može se iskoristiti za prvi ili drugi festivalski dan.

Tako je prvi dan festivala (ponedjeljak, 24. lipnja) rezerviran za The National, Viagra Boys, The Gaslight Anthem, Sleaford Mods, Deadletter…Drugi dan (utorak, 25. lipnja) donosi Hoziera, Paola Nutinija, Gossip, Dogstar, Sprints…Treći dan (srijeda, 26. lipnja) nastupat će The Smashing Pumpkins, Röyksopp, Bombay Bicycle Club, Ibibio Sound Machine, Descartes a Kant…

INmusic festival je najdugovječniji hrvatski višednevni open-air festival koji predano promovira festivalsku kulturu u Hrvatskoj od svog prvog izdanja 2006. godine i posjetiteljima pruža jedinstveno i cjelovito glazbeno iskustvo kroz festivalski program raspoređen u tri dana, a trodnevne festivalske ulaznice dostupne su po cijeni od 99 EUR (+ troškovi transakcije) putem službenog INmusic webshopa te u Dirty Old Shopu (Tratinska 34, Zagreb) po cijeni od 99 EUR. Putem službenog festivalskog webshopa dostupne su i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 49 EUR koje su važeće isključivo u paru s trodnevnom ulaznicom za INmusic festival #16.

Linker
26. ožujak 2024 15:17