DM MILLENNIUM JUMP

Nakon tri godine pauze vraća se 14. dm millennium jump

Predstavljen program 14. dm millennium jumpa koji je ponovno na zadarskoj rivi, 29. srpnja ove godine.

Nakon tri godine pauze, vraća se 14. dm millennium jump koji će se održati u subotu, 29. srpnja na zadarskoj rivi. Organizatori su istaknuli da će nastaviti svoju dugogodišnju tradiciju dobre zabave i podrške zajednici te će donirati 50 posto prihoda od kotizacija. I ove će godine svi sudionici podržati Dječji vrtića Latica i njihovu Školu plivanja za djecu s teškoćama u razvoju, o čijem su radu na konferenciji za medije u Zadru govorili ravnateljica vrtića Anita Rudić i trener plivanja Nikola Deković. Uz Školu plivanja, dm millennium jump podržat će i Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju "Ruka u ruci" iz Malog Lošinja.

image

Anita Rudić, ravnateljica vrtića i Igor Bačić, predsjednik Društva Propela

PRESS

image

Nikola Deković, trener plivanja i Anita Rudić

PRESS

Ove godine skakat će se tri glavna skoka, skok na noge, dvostruki domino skok i skok s loptom, a povratak najmasovnijeg skoka u more sudionici će obilježiti tako što će oblikovati poruku „Together again“. Sudionike očekuje bogat zabavni program kao i tim šest dermatologa koji će, u sklopu dm-ove inicijative „Zaštiti se...i uživaj na suncu“, obavljati besplatne dermatološke preglede.

image

2017. godina, arhiva dm millennium jump

FILIP BRALA
image

2015. godina dm millennium jump

ARHIVA DM MILLENNIUM JUMP

Neven Stojaković, začetnik millennium jumpa iz Društva Propela rekao je: „Sretni smo što nakon dvije pandemijske godine i još jedne godine obnove ponovo možemo pozvati ljude na zadarsku rivu i što se dm millennium jump vraća kući. Cjelodnevni program vodit će Frano Ridjan, a zabava će biti upotpunjena skokovima, DJ-ima, glazbom i velikim ručkom koji se priprema na rivi. Pozivamo sve one koji još nisu osjetili uzbuđenje koje donosi ova manifestacija da osiguraju svoju akreditaciju i da iskuse nezaboravan i svjetski jedinstven doživljaj dm millennium jumpa. Vidimo se na rivi“

image

Marijan Doutlik, područni menadžer DM-a i Neven Stojaković, začetnik millennium jumpa iz Društva Propela

PRESS

Područni menadžer dm-a, Marijan Doutlik u ime cijelog dm-a zahvalio je "svim dosadašnjim sudionicima dm millennium jumpa i svima onima koji će nam se pridružiti ove godine. Ponosni smo što ćemo zajedno podržati Školu plivanja Dječjeg vrtića Latica koja osigurava napredovanje djece na svim razvojnim područjima kao i rad Udruge „Ruka u ruci“. Vjerujem da ćemo još jednom pokazati zašto je dm millennium jump jedinstveno događanje i da ćemo opravdati njegov status zaštitnog znaka zadarskog ljeta“

image

2015. godina dm millennium jump

ARHIVA DM MILLENNIUM JUMP
image

2014. godina dm millennium jump

ARHIVA DM MILLENNIUM JUMP
image

2014. godina dm millennium jump

ARHIVA DM MILLENNIUM JUMP

Tijekom godina dm millennium jump postao je jedinstveno događanje koje tisućama sudionika nudi dobru zabavu te ih potiče na brigu o zdravlju i podršku zajednici. Prvi dm millennium jump održao se 2007. godine, kada su organizatori osnovali i Školu plivanja za djecu s teškoćama u razvoju. Od tada je 357 djece u dobi od četiri do sedam godina sudjelovalo u „Programu hidroterapije i Male škole plivanja“ koja djeci s teškoćama u razvoju omogućuje usvajanje novih vještina, jačanje samopouzdanja i uspješniju socijalizaciju.

image

2018. godina dm millenium jump

ARHIVA DM MILLENNIUM JUMP
image

2019. godina dm millennium jump

ARHIVA DM MILLENNIUM JUMP

Svi zainteresirani, kotizacijom u iznosu od 5 eura (37,67 kuna) preuzimaju akreditaciju za sudjelovanje na dm millennium jumpu, a akreditirati se mogu od ponedjeljka 24. srpnja između 19 i 23 sata na Narodnom trgu, ispred Gradske Lože i na Kalelargi.

Linker
22. travanj 2024 14:19