Zabava u gradu

Ako ste ovaj vikend u Zagrebu, Peti kupe ima sjajan gastro i glazbeni program

Ovog vikenda na terasi Hook&Cook Festival i chef Tihomir Krklec Afrika donose specijalitete od plodova mora uz bogat glazbeni program, a u petak u klubu nastupa popularni dvojac DJ Brka i Runy.

Terasa mjesta na kojem se isprepliću glazba, umjetnosti, edukativni sadržaji i gastronomija, Petog Kupea bit će ovog vikenda ispunjena, osim uobičajeno odličnom glazbom, i ribljim specijalitetima. Ovotjedni Applejam traje čak dva dana, 7. i 8. srpnja, i to uz gostovanje najpoznatijeg ribljeg street food restorana. Riječ je o Hook&Cook restoranu iz Pule koji je specijaliziran za ponudu najboljih svježih plodova mora, a pripremaju modernu street food hranu sa svježe ulovljenom ribom.

image

Terasa Petog Kupea ovog vikenda bit će ispunjena glazbom i ribljim specijalitetima

GORAN BEROVIC

Jela će pripremati chef Tihomir Krklec Afrika, poznati zagrebački tattoo artist i umjetnik koji je svoju strast prema kuhanju upotpunio i nastupom u hrvatskom natjecateljsko-kulinarskom reality showu, Masterchefu. Za njega kuhanje predstavlja spoj vrhunskih tehnika s dozom umjetnost pa mu jela, osim što su ukusna, uvijek odlično izgledaju.

image

Hook&Cook festival iz Pule stiže na terasu Petog Kupea

PRESS

Hook&Cook Festival i Afrika predstavit će svoj pop-up projekt Hangry Taco kojeg odlikuju gastro-kulturna raznolikost i oštra improvizacija. Hangry Taco stvara dašak underground atmosfere street fooda i priliku da naučite više o sebi i gastronomiji.

image

Hook&Cook Festival i chef Tihomir Krklec Afrika predstavit će svoj pop-up projekt Hangry Taco

PRESS

Naravno, ništa bez glazbe. Stoga će sve biti popraćeno i njome, a ovog petka na terasi nastupa najbolji europski soul bend Soul Shadows, kojem se za pultom pridružuje Antonio Zuza. Najbolje house ritmove u subotu donose DJ-i Pytzek i Lana G. Ulaz na terasu je slobodan.

image

Soul Shadows, europski soul bend

PRESS
image

DJ Pytzek

PICASA
image

DJ Lana G.

PRESS

Za one kojima nije dosta dnevne zabave na terasi, u petak od 23 sata u unutrašnjem prostoru kluba nastupa popularni novosadsko-beogradski dvojac Runy i Brka. Nakon obilaska cijele regije sa svojim serijalom All Night Wrong stižu i u Peti Kupe! Ovaj neočekivani spoj mladosti i iskustva nastao je pronalaženjem zajedničke ljubavi prema house zvuku.

image

DJ Brka i Runy

PRESS

DJ Brka i Runy su jedinstvena sila na srpskoj elektroničkoj sceni. Njihova jedinstvena kombinacija talenata, iskustva i strasti prema muzici rezultirala je nezaboravnim nastupima i ostavila dubok trag u kulturi klupske scene za vrlo kratko vrijeme. Svesrdnu podršku i dobrodošlicu pružit će im domaćin Antonio Zuza.

image

Domaćin, Antonio Zuza

GORAN BEROVIC

Ulaz do ponoći je slobodan, a ulaznice za ostatak večeri dostupne su online. Detalji o Hook&Cook Festivalu i chefu Tihomiru Krklecu dostupni su na Facebook događaju, kao i detalji o DJ večeri.

image

Noćni program u klubu

PETAR_SANTINI
Linker
17. travanj 2024 17:11