PROFIMEDIA
BINGE

Što gledamo u kolovozu? Od akcijskih trilera do sjajnih dokumentaraca

Dokumentarci, akcija, golemi morski psi, nove i finalne sezone stižu i na samom vrhuncu ljetne sezone.

Dokumentarci, akcija, golemi morski psi, nove i finalne sezone stižu i na samom vrhuncu ljetne sezone.

Depp v. Heard

Od 16. kolovoza na Netflixu možete pogledati dokumentarnu seriju snimljenu za vrijeme suđenja za klevetu između bivših supružnika Johnnyja Deppa i Amber Heard. Serija će prikazati glumačka svjedočanstva, snimke izvan zgrade suda i reakcije gledatelja koji su suđenje pratili uživo.

Meg 2: Put u dubinu

Pet godina nakon prvog filma, u Marijansku brazdu vraćaju se Jason Statham i njegov tim znanstvenika. Ovog puta osim golemih morskih pasa, megalodona, tim se bori protiv zlonamjerne rudarske kompanije koja prijeti njihovoj istraživačkoj misiji. Film u hrvatska kina dolazi 3. kolovoza.

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop

Netflix je za 50 godina glazbenog žanra hip-hopa odlučio istaknuti žene koje su ga oblikovale. Dokumentarna serija premijerno će biti prikazana 9. kolovoza, a prati nekoliko generacija reperica od Queen Latifah, Remy Ma do Latto, Saweetie i mnogih drugih.

Sound of Freedom

Triler o Timothyju Ballardu, bivšem zaposleniku američkog Ministarstva domovinske sigurnosti kako bi spašavao djecu koja su postala žrtve trgovinom ljudima u Kolumbiji, u naša kina dolazi 24. kolovoza. Po gledanosti je potukao rekorde i blockbustere u američkim kinima, ali stručnjaci osporavaju njegovu točnost i kritiziraju senzacionalizam.

Asteroid City

Radnja filma odvija se 50-ih godina prošlog stoljeća, a prati djecu i roditelje koji dolaze na konvenciju koja okuplja zainteresirane za astronomiju i vojsku. Okupljeni su očekivali ugodno druženje, a zapravo svjedoče kaosu nakon naglog prekida konvencije. Film je snimljen u klasičnom stilu Wesa Andersona, a pogledati ga možete u kinima od 17. kolovoza. Zvjezdanu postavu filma čine Scarlett Johansson, Tom Hanks, Steve Carell, Margot Robbie i mnogi drugi.

Heart of Stone

Špijunski akcijski triler prati obavještajnu operativku tajanstvene globalne agencije koju pratimo dok pokušava spriječiti hakericu da ukrade njezino najvrijednije oružje - tehnološku jezgru koja "daje snagu Povelji". U glavnoj ulozi su Gal Gadot, Jamie Dornan i Alia Bhatt. Film će na Netflixu biti dostupan od 11. kolovoza.

Only Murders in the Building

Serija koja je oduševila mnoge od 8. kolovoza vraća se na Hulu s trećom sezonom. Već dobro poznatom triju, Steveu Martinu, Martinu Shortu i Seleni Gomez u još nepoznatoj ulozi pridružuju se Meryl Streep, Jesse Williams i Ashley Park. Serija je od istog datuma dostupna i na platformi Disney+.

Billions

Sedma, posljednja sezona političke drame u svijetu visokih financija u New Yorku na Paramount dolazi 11. kolovoza, a na HBO Max dolazi 12. kolovoza. U glavnoj ulozi ostaje Paul Giamatti, dok se za veliki kraj vraća Damian Lewis.

Linker
27. travanj 2024 23:59