Potvrdio Netflix

Snimat će se druga sezona hit serije "Berlin", prednastavka kultne serije "La casa de papel"

"Berlin" je dugoočekivani prednastavak megauspješne serije "La casa de papel" koja prati poslovne te privatne uspone i padove Andrésa de Fonollosa, kasnije poznatog kao Berlina.

Serija Berlin, spin-off serije "La casa de papel", na Netflix je stigla 29. prosinca 2023. godine i odmah osvojila gledatelje koji će, kako je najavljeno, imati prilike uživati i u novim nastavcima. Naime, Netflix je objavio da će se snimati i druga sezona serije nazvane po glavnom liku Berlin kojeg je utjelovio poznati španjolski glumac Pedro Alonso.

"Nezaboravan lik kojeg je utjelovio Pedro Alonso vraća se s novim krađama i još više ljubavi. U prvom tjednu prikazivanja serija "Berlin" bila je najgledanija serija na globalnoj razini i dospjela je među deset najboljih u čak 91. Sedam uzastopnih tjedana nalazila se među najgledanijih 10 serija i pri tome skupila više od 348 milijuna sati gledanja i ukupno 53 milijuna pregleda", priopćio je Netflix. Svakako treba napomenuti i da je serija sada rangirana na 9. mjestu među najgledanijim serijama koje nisu na engleskom jeziku u povijesti Netflixa.

Streaming platforma Netflix također je podijelila i novu fotografiju glumačke postave.

image

Glumci serije "Berlin"

NETFLIX

Datum snimanja nove sezone nije još otkriven, no poznato je da će snimanje krenuti tek 2025. godine pa ćemo se ipak morati malo strpjeti do novih nastavaka. I u novoj sezoni očekuje se povratak svih glavnih likova koji su organizirali pljačku u Francuskoj. Tako ćemo u novim "poslovnim" zgodama i nezgodama gledati Michelle Jenner u ulozi Keile - pametne hakerice, Tristána Ulloe kao Damiána - uglednog profesora i Berlinovog najboljeg prijatelja, Begoñu Vargas koja igra Cameron - neustrašivu kradljivicu koja je zaljubljena u Roija, Julia Peñu Fernándeza u ulozi Roija - mladića kojem je Berlin uvijek bio mentor, a Roi ga smatra očinskom figurom te Joela Sáncheza koji je utjelovio Brucea - šašavog lopova zaljubljenog u Keilu.

Spin-off "Berlin" je prednastavak originalne serije "La casa de papel", a nova serija prati poslovne te privatne uspone i padove poznatog pljačkaša Andrésa de Fonollosa, kasnije poznatog kao Berlina, koji sa svojim timom sprema veliku pljačku dragulja u Parizu, vrijednu 44 milijuna eura. U prvoj sezoni pratili smo i njegovu ljubavnu priču s Camillom zbog koje je skoro cijela operacija propala. A osim što smo u "Berlinu" vidjeli nove likove, također su nas producenti počastili i s već dobro poznatim likovima. Naime, obožavatelji su se posebice oduševili povratkom omiljenih detektivki - Raquel Murillo, kasnije poznatu kao Lisbon i Aliciju Sierra. Iako u prvoj sezoni nismo mogli uživati u pametnim idejama El Profesora, inače brata glavnog lika, kojeg je u seriji "La casa de papael" tumačio Sergio Marquina, nadamo se da ćemo ga ipak gledati u drugoj sezoni.

Linker
10. travanj 2024 12:19