The Fall Guy

Prvi pogled u jedan od najiščekivanijih filmova s Emily Blunt i Ryanom Goslingom

Magazin Vanity Fair zavirio je na set "The Fall Guya" - filma o kaskaderu koji pomaže pronaći nestalog glumca.

"The Fall Guy" je definitivno jedan od najiščekivanijih filmova 2024. godine. Riječ je o akcijskoj komediji u kojoj glavne uloge imaju Emily Blunt i Ryan Gosling, a film je baziran na slavnoj istoimenoj seriji iz 80-ih. Jedan od najzgodnijih glumaca današnjice glumit će Colta Seaversa, kaskadera koji je umalo izgubio život na setu zbog opasne vratolomije. Coltovu bivšu ljubav i snimateljicu Jody Moreno igra Emily Blunt. Jody u filmu dobije veliku priliku kao redateljica ekstravagantnog znanstveno-fantastičnog vesterna, a kaskader glavnog glumca je njezin bivši Colt. No, kada glavni glumac filma nestane, Gosling, odnosno Colt treba pomoći u istrazi i pronaći veliku zvijezdu, kojeg glumi Aaron Taylor-Johnson.

Producenticu vesterna glumi Hannah Waddingham, a upravo je ona ta koja vjeruje kako je Colt idealna osoba za pomoć pronaći nestalog glavnog glumca. Misli kako bi Ryanov lik mogao razmišljati poput nestalog glavnog glumca jer je s njim već ranije surađivao i zna njegove navike Iako mu se ideja na prvu ne sviđa, Coltu je potreban novac, ali i želi spasiti produkciju filma zbog svoje bivše ljubavi Jody, odnosno Emily Blunt.

Magazin Vanity Fair objavio je ekskluzivne fotografije sa seta. Sudeći po fotografijama, akcije i romantike neće nedostajati.

David Leitch, producet filma istaknuo je kako je želio napraviti film koji je smiješan, romantičan te istovremeno odati počat kaskaderima- ljudima koji gotovo svakodnevno riskiraju svoj život. Ryan koji iza sebe ima glavne uloge u posve različitim filmskim žanrovima poput "Barbie", "Vožnje" i "Bilježnice", u ovom filmu će u jednom liku sažeti gotovo sve prijašnje uloge. "Glumio je u akcijskim filmovima, ljubavnim dramama, ali i komedijama, ali ovaj film mu dopušta da radi sve to u jednoj ulozi", istaknuo je Leitch.

Film je baziran na istoimenoj seriji iz 1980-ih, a radnja serije se vrtila oko dvojice kaskadera koji su koristili svoje vještine kako bi pronalazili pobjegle kriminalce i priveli ih pravdi. "To je bila televizijska serija moje generacije koja nas je stvarno zaintrigirala i "natjerala" da dođemo u Hollywood", opisao je Leitch. Film se očekuje u ožujku 2024. godine.

Linker
17. travanj 2024 13:41