Spinoff filma

"Plavuša s Harvarda" i Reese Witherspoon se vraćaju

Iako još nisu poznati svi detalji, sada je potvrđeno kako će slavna glumica koja je u filmovima utjelovila "plavušu" raditi i na seriji, ali u drugoj ulozi.

Reese Witherspoon vraća se jednom od svojih najuspješnijih projekata - "Plavuši s Harvarda". Iako još nije poznato hoće li ponovno utjeloviti ulogu popularne Elle Woods, Deadline je potvrdio kako će biti izvršna producentica nove serije koja je zapravo spinoff filma koji će se prikazivati na streaming servisu Amazon Prime. Uz Witherspoon, produkciju potpisuje uigrani duo serije "Tračerica" Josh Schwartz i Stephanie Savage.

Kultni film "Plavuša s Harvarda" objavljen je 2001. godine, a zahvaljujući velikoj popularnosti dobio je i nastavak - film "Plavuša uzvraća udarac" 2003. godine s originalnom postavom te popularnu predstavu na Broadwayju, u kojoj je Elle Woods tumačila Laura Bell Bundy.

Elle Woods je lik modno osviještene djevojke koja je na studij prava došla zbog bivšeg dečka. Putem je shvatila da je pravo zanima te je postala vrlo uspješna. Uz Elle, film je iznjedrio i kultni lik Paulette koju igra Jennifer Coolidge. Na pitanje hoće li Coolidge biti u novim nastavcima, Witherspoon je za ET odgovorila: "Ne postoji ‘Plavuša s Harvarda‘ bez Jennifer Cooldige".

image

Jennifer Coolidge i Bob Newhart u drugom filmu "Plavuša s Harvarda"

?MGM/COURTESY EVERETT COLLECTION

Treći film već je dugo u najavi, ali snimanje je bilo odgođeno nekoliko puta, prvo zbog pandemije, a kasnije i zbog štrajka pisaca. Witherspoon je prema najavama trebala u filmu igrati glavnu ulogu, dok je na scenariju radila Mindy Kaling, zvijezda serije "The Office". Ipak, hoće li se film naposljetku snimiti nije poznato, isto kao što ne znamo ni tko će igrati glavne zvijezde u seriji. Detalje svakako nestrpljivo čekamo, osobito jer je Reese uključena u oba projekta.

Otkako je pokrenula svoju produkcijsku tvrtku Hello Sunshine, slavna glumica je pomogla u produkciji brojnih kritički hvaljenih TV serija i filmova, poput "Daisy Jones & The Six", "The Last Thing He Told Me", "From Scratch", "Djevojka iz močvare" te "Male laži", kao i na filmu u kojem je glumila uz Ashtona Kutchera, "Kod tebe ili kod mene"

Linker
07. travanj 2024 07:33