4 najboljih

Ovo su finalisti "The Voice Hrvatska": Martinov nastup ponovno najgledaniji na YouTubeu

Nakon napetog polufinala gledatelji su odlučili kako u finale idu Jakov Peruško Rihtar, Martin Kosovec, Ana Širić i Luka Novokmet.

Osmero polufinalista, izabrali su mentori zajedno s gledateljima, prošle subote. U finalu je ostalo samo četiri mjesta, a o tome tko prolazi odlučivali su samo gledatelji svojim pozivima i porukama. Prvi je bio dvojac iz Urbanovog tima.

Ana Širić izvela je pjesmu „Used To Be Young“ (Miley Cyrus), dok je Toni Šimonović otpjevao pjesmu „Never Tear Us Apart“ (INXS). Televizijski gledatelji, pozivima i porukama, odlučili su da u finale prolazi Ana Širić. Urban je zahvalio Toniju:“Sjajni ste bili oboje, ovdje i dobivaš i gubiš, ovo je život u malom.“

Na redu je bio tim mentora Davora Gopca . Luka Novokmet je pjevao „Sledgehammer“ Petera Gabriela, dok je energični Sandro Bjelanović izveo “Crazy Little Thing Called Love“ (Queen). U finale je prošao Luka Novokmet. „Sandro ti si osvjetlao obraz tima Gobac, čestitam pred svima“, zahvalio se Gobac polufinalistu koji ipak nije prošao u finale.

Došlo je vrijeme za najmlađeg mentora Dino i njegov tim. Talentirana Natali Radovčić, je na sceni i s puno emocije u glasu i nastupu otpjevala zahtjevnu i iznimnu pjesmu „Caruso“ (Lara Fabian). Jakov Peruško Rihtar odlučio je pjevati „Dva put san umra“ (Oliver), a svojom izvedbom donio je jednu posebnu posvetu Oliveru. Gledatelji su ovom slučaju odlučili kako u finale ide Jakov Peruško Rihtar. Publika je velikim pljeskom nagradila i Natali. „Čestitam Jakovu večeras, zaslužio je. Bila mi je čast biti ovdje“, kroz suze se zahvalila Natali. Posljednji su nastupali polufinalisti Vannina tima. Martin Kosovec, osvajao je publiku iz emisije u emisiju, a u polufinalu je izveo pjesmu „Unchained Melody“ (Righteous Brothers).

Posljednji je nastupio Sergej Božić s pjesmom „Još i danas zamiriši trešnja“ (Toše Proeski). Vanna je nakon njihovih nastupa rekla: “Nepravda je da jedan od ove dvojice ne ide u finale, ali sigurna sam da za bilo koga od njih glazbena priča tek počinje. Sergej pjeva iz onoga mjesta kojeg i sama često tražim.“

Nakon 5 minuta glasanja, gledatelji su odlučili da finale ide Martin Kosovec. "Sergej, od prvoga trenutka je počelo s mojim cmizdrenjem, dao si mi srce još na audiciji“, oprostila se Vanna od Sergeja koji ipak ne ide u finale. Više od 113.000 ljudi glasalo je za svoje favorite.

image

Mentori četvrte sezone showa

DARIO NJAVRO/HRT

I ovaj put najviše pregleda u manje od 24 sata od nastupa na YouTubeu ima Martin Kosovec, koji je samo tjedan ranije svojom izvedbom pjesme "Tvoja zemlja" Vice Vukova bio prvi u trendingu. Njegov video te izvedbe sada ima više od pola milijuna pregleda. Polufinalni nastup u samo nekoliko sati skupio je više od 50 tisuća pregleda Nakon Martina najviše pregleda ima Sergej Božić s nešto više od 27 tisuća pregleda dok je na trećem mjestu Jakov Peruško Rihtar sa 16 tisuća pregleda u nekoliko sati. Tko će odnijeti pobjedu u finalu četvrte sezone "The Voice Hrvatska", odlučit će gledatelji u subotu 27. siječnja.

Linker
14. ožujak 2024 08:54