MAŠTARIJA

Martin Kosovec premijerno izveo svoju prvu pjesmu: Kako vam se sviđa?

Pobjednik četvrte sezone showa "The Voice Hrvatska i maturant zrakoplovne škole premijerno je u drugoj polufinalnoj večeri izveo svoj prvi singl "Maštarija".

Nakon što smo imali priliku čuti sve natjecatelje druge polufinalne večeri Dore, kao iznenađenje za gledatelje na pozornicu je stigao Martin Kosovec, pobjednik ovogodišnjeg "The Voicea Hrvatska", i premijerno izveo svoju prvu pjesmu. Singlom "Maštarija" 18-godišnji pjevač nastavio je suradnju sa svojom mentoricom Vannom koja potpisuje tekst, dok iza glazbe stoji Predrag Martinjak Peggy.

Za njegovu prvu pjesmu gledatelji imaju samo riječi hvale, a mnogi smatraju i kako je njegov nastup bio bolji od svih drugih na ovogodišnjoj Dori.

U nedavnom intervjuu za Gloriju, Martin nam je otkrio više o sebi i planovima.

"Mislim da je za uspjeh potrebna konstanta. Ne možeš si priuštiti da bude velika pomama publike za tobom, a onda uzmeš tromjesečnu pauzu. Ako nisi konzistentan, sve će se ohladiti i svi će te zaboraviti. Cijelo vrijeme treba biti aktivan i na društvenim mrežama - iako ih ne volim. Nije da se ne razumijem u tehnologiju, nego joj ne pridajem toliku važnost. Više vrednujem neke druge stvari, poput razgovora na kavi licem u lice, a ne dvosatno tipkanje na mobitel i stalno objavljivanje fotografija", priznao nam je tom prilikom Martin za kojeg mnogi komentiraju kako je "stara duša".

"Nemam nikakvih ograničenja što se glazbe tiče, ali preferiram retro prilagođen vremenu u kojem živimo. Gdje god me ljudi vole slušati, tamo ću pjevati. Može i Hrvatska, i Amerika, i Engleska", dodao je Martin čijih se svih nastupa na Voiceu možete prisjetiti ovdje.

Linker
25. travanj 2024 06:40