MARVEL ENTERPRISES/20TH CENTURY FOX/KOBAL/SHUTTERSTOCK
mnogi jedva čekaju

Na Super Bowlu su objavljeni i traileri novih filmova: Jedan je već srušio sve rekorde

Na jednom od najpoznatijih sportskih događaju se u poluvremenu moglo uživati i u ekskluzivnim trailerima za nadolazeće filmove.

Na jednom od najpoznatijih sportskih događaju se u poluvremenu moglo uživati i u ekskluzivnim trailerima za nadolazeće filmove.

Iako je finale najvećeg sportskog događaja u Sjedinjenim Američkim Državama - Super Bowl iza nas, reakcije se još ne stišavaju. I dok su neki s nestrpljenjem čekali poluvrijeme na kojem je ovaj put nastupao legendarni Usher, drugi su gledali samo kako bi vidjeli Taylor Swift dok navija za svog partnera, igrača američkog nogometa Travisa Kelcea.

Ipak filmoljupci su također došli jer su u pauzma Super Bowla izašli traileri za dugoočekivane filmove u 2024. godini. Tako napokon smo vidjeli što će se događati u novom nastavku o omiljenom antiheroju Deadpoolu. Ali i kako će izgledati akcijska komedija s Ryanom Goslingom i Emily Blunt u glavnim ulogama te zanimljivim animiranim nastavcima kojima se rado vraćamo. U nastavku smo izdvojili najzanimljivije filmove koje jedva čekamo gledati u kinima.

Deadpool & Wolverine

Nakon uspješna dva filma o humorističnom antiheroju, stigao je i trailer za treći dio filma "Deadpool". U ovom djelu uz Ryana Reynoldsa, gledat ćemo i Hugha Jackmana kao Wolverina. Jako malo se zna o trećem dijelu filma, a prema sinopsisu Wolverine se oporavlja od ozlijede kada upozna sarkastičnog Deadpoola. Ubrzo se sprijatelje i odluče poraziti zajedničkog neprijatelja. Uz Jackmana i Reynoldsa, u filmu ćemo gledati i Emmu Corrin, Morenu Baccarin, Roba Delaneyja, Matthewa Macfadyena i brojne druge, a "Deadpool & Wolverine" u kina stiže 26. srpnja 2024. Koliko s nestrpljenjem fanovi čekaju na film govori i činjenica da je trailer za treći dio filma unutar 24 sata oborio rekord s 365 milijuna pregleda. S time je "Deadpool & Wolverine" skinuo s trona drugi Marvelov kinohit "Spider-Man: No Way Home" koji je 2021. godine u prvih 24 sata skupio 355.5 milijuna pregleda.

Quiet Place: Day One

Filmovi "A Quiet Place" i "A Quiet Place II" redatelja i glumca Johna Krasinskog​ oduševili su obožavatelje apokaliptičkih filmova. "Quiet Place: Day One" je prequel prijašnjih filmova, a glavnu ulogu ima talentirana Lupita Nyong‘ koja glumi Sam - ženu koja je na jednodnevnom izletu u New Yorku kada čudovišta stignu do Velike Jabuke. Ubrzo upozna Erica s kojim nastoji preživjeti u apokalipsi. Znanstveno fantastični film se očekuje u kinima 28. lipnja ove godine.

Wicked

Radnja filma temeljena je na istoimenom romanu Gregoryja Maguirea i hit brodvejskom mjuziklu, a prethodi radnji sad već legendarnog filma "Wizard of Oz". "Wicked" prati Elphabu Thropp - djevojčicu zelene kože i Glindu Upland - popularnu ambicioznu mladu djevojku. Dvije djevojke upoznaju se na sveučilištu u zemlji Oz te postanu prijateljice. Ipak, prijateljstvo im je stavljeno na kušnju kada upoznaju Čarobnjaka iz Oza te im životni putevi krenu u različitim smjerovima. Cynthia Erivo utjelovila je Elphabu, dok pjevačica Ariana Grande igra Glindu. U ulozi Čarobnjaka iz Oza pronašao se Jeff Goldblum, a u filmu se još pojavljuju poznata glumačka lica - Michelle Yeoh, Jonathan Bailey, Ethan Slater i Marissa Bode. Redatelj "Wickeda" je Jon M. Chu, a njegova verzija mjuzikla snimljena je u dva dijela. Tako ćemo prvi dio filma gledati 27. studenog ove godine, a drugi dio 26. studenog 2025.

The Fall Guy

Glavne uloge pripale su Emily Blunt i Ryanu Goslingu. Radi se o akcijskoj komediji koja je bazirana na istoimenoj seriji iz osamdesetih. Gosling je utjelovio Colta Seaversa - kaskadera koji je skoro izgubio život zbog ozbiljne ozlijede na setu. Njegovu bivšu ljubav i snimateljicu Jody Moreno igra Blunt. Ubrzo ih život opet poveže kada Jody dobije priliku da bude redateljica znanstveno-fantastičnog vesterna, a kaskader je upravo njezina bivša ljubav Colt. No, nastanu problemi na setu kada glavni glumac filma nestane, a da Moreno ne bi ostala bez posla Seavers radi sve kako bi ga pronašao. U filmu također glume Aaron Taylor-Johnson i Hanna Waddingham. Početak prikazivanja filma zakazan je za 3. svibnja.

Twisters

Akcijski film "Twister" nastavak istoimenog filma iz 1996. godine. Radnja filma prati bivšu lovkinju na oluje Kate Cooper koja proučava uzroke oluje. Javi je njezin prijatelj te je pozove da testira novi sustav praćenja, a prilikom susreta s prijateljem upozna i Tylera Owens​a - šarmantnog lovca na oluje koji uživa u svojim opasnim avanturama. S obzirom na to da se sezona oluja povećava, Kate i Tyler ubrzo riskiraju svoje živote kako bi testirali sustave za upozoravanje nevremena. U glavnim ulogama pronašli su se Daisy Edgar-Jones kao Kate, Anthony Ramos kao Javi i Glen Powell kao Tyler Owensom. Film stiže u kina 19. srpnja.

Monkey Man

Dev Patel zvijezda filmova "Lion" i "Slumdog Millionaire" režirao je, napisao i tumači glavnu ulogu u filmu "Monkey Man". Film prati neimenovanog mladog muškarca iz Mumbaija koji živi u underground klubu boraca gdje se svaku večer bori noseći masku gorile. Njegovu majku su ubili korumpirane vođe, koje također uništavaju i živote siromašnih ljudi. Stoga im se on želi osvetiti, a ubrzo u tome i uspijeva. Film se temelji na indijskoj legendi o Hanumanu, stvorenju koje prema hinduizmu predstavlja hrabrost i snagu. "Monkey Man" u kina dolazi 5. travnja.

Kung Fu Panda 4

Omiljenom animimiranoj pandi nakon tri pustolovine u kojima je pobijedio zlikovce svojim borilačkim vještinama, sudbina je odredila da postane duhovni vođa Doline mira. To mu nametne dosta problema jer Po ne zna ništa o duhovnom miru, a prije nego što preuzme novi položaj treba obučiti novog Zmajevog ratnika. Da stvari budu još gore, uskoro se pojavljuje zla moćna čarobnica koja ima snagu da se pretvori u bilo koje stvorenje, a ona želi Poov štap mudrosti. Naime, štap bi joj dao moć da prizove carstvo duhova glavnih zločinaca koje je Po pobijedio. Legendarni Jack Black je ponovno posudio glas omiljenom Pou, a film u kina stiže 8. ožujka.

Despicable Me 4

Nakon uspješna tri filma, dolazi i četvrti film "Despicable Me". Radnja prati Grua i njegovu obitelj koja dobiva novog člana- Grua Jr. Ubrzo se glava obitelji Gru suočava s novim neprijateljem Maximeom Le Malom i njegovom fatalnom djevojkom Valentinom, a obitelj je zbog toga prisiljena pobjeći. U filmu su glasove dali brojni poznati glumci - Steve Carell, Kristen Wiig, Will Ferrel, Sofia Vergara, Chloe Fineman, Stephen Colbert i Joey King, kinina stiže 3. srpnja.

Linker
28. travanj 2024 06:32