North West

 BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Suradnja oca i kćeri

Desetogodišnja North West glavna je zvijezda novog spota Kaynea Westa

Na novom singlu Kanye West surađuje s reperom Tyom Dolla Signom, a u pjesmi se pojavljuje i njegova kći Jailynn Griffin.

Na novom singlu Kanye West surađuje s reperom Tyom Dolla Signom, a u pjesmi se pojavljuje i njegova kći Jailynn Griffin.

Kayne West, odnosno Ye, nedavno je objavio da se vraća na glazbenu scenu s 11. studijskim albumom "Vultures", a u sklopu njega objavljen je i spot za singl "Talking/Once again" u kojem se pojavljuje i njegova kći North West koju je dobio u braku s reality zvijezdom Kim Kardashian. North otpjevala je nekoliko stihova i time dokazala da je krenula očevim stopama. Na novoj pjesmi Kanye je surađivao s reperom Tyom Dolla Signom, a u pjesmi se pojavljuje i njegova kći Jailynn Griffin.

Spot u kojem su glavne zvijezde 10-godišnja North i 19-godišnja Jailynn režirali su talijanski redatelji Fabio i Damiano D’Innocenzo. Spot počinje kadrovima u kojima vidimo North koja repa dok joj drugi pletu kosu. U spotu vidimo i Westa u interakciji s kćeri pa mu tako North u pojedinim kadrovima nešto šapuće na uho. Što se tiče albuma "Vultures" drugi dio izlazi 8. ožujka, a treći 5 travnja. Ovaj album je prvi Kanyeov album od "Donda" koji je izašao 2021. godine, a bio je nominiran za album godine na 64. dodjeli nagrade Grammy.

Obožavatelji u komentarima na YouTubeu imaju samo riječi hvale za ovu glazbenu suradnju. "Ovo je nešto tako prekrasno. Vidjeti djecu od Yea i Tya u spotu...", "Kayne je sigurno ponosan otac", "Ovo je jedna od razloga zašto je Kayne jedan od najboljih umjetnika", samo su neki od komentara.

Desetogodišnjakinja je već dala naslutiti da će se baviti glazbom. Naime, u razgovoru za magazin i-D, čiju je naslovnicu krasila krajem 2023. godine, kći Kim Kardashian rekla je s čime bi se htjela baviti u budućnosti. "Košarkašica, reperica... Kada sam imala sedam godina htjela sam biti boksačica, ali sad to više ne želim biti. Naime, želim se fokusirati u umjetničkom putu", objasnila je, dodavši da jednog dana želi biti vlasnica roditeljevih brendova Yeezy i SKIMS.

Osim North, Kayne i Kim imaju osmogodišnjeg Sainta, šestogodišnju Chicago i četverogodišnjeg Psalma. Četrdesetšestogodišnji reper započeo je vezu s 43-godišnjom reality zvijezdom 2012. godine, a vjenčali su se 2014. u Italiji. Ipak, nakon sedam godina braka, 2021., Kim je podnijela zahtjev za razvod braka. Par se zakonski razveo 2022. godine.

Linker
29. travanj 2024 14:34