MARIJA PISKAČ
TRAVEL SIZE NOVITETI

Uz novi broj Gloria Putovanje ne propustite kozmetičke suputnike idealne veličine

U novom broju magazina Gloria Putovanje pronađite savršenu destinaciju za odmor, a na dar ćete dobiti jedan od dva vrhunska preparata Pharmaceris za njegu kože i kose.

U novom broju magazina Gloria Putovanje pronađite savršenu destinaciju za odmor, a na dar ćete dobiti jedan od dva vrhunska preparata Pharmaceris za njegu kože i kose.

Svatko tko odluči negdje otputovati mora napraviti dva ključna koraka - odabrati destinaciju, a onda se i (koliko-toliko) racionalno spakirati. Neovisno o tome putujetemo li u hladne ili tople krajeve, na nekoliko tjedana ili za vikend, sami ili u društvu, uvijek si postavljamo isto pitanje: “Što ponijeti?” I, budimo iskreni, uvijek pretjeramo. Na kraće relacije obično putujemo s manjom torbom pa postoji strah da u nju neće stati sve što nam treba (ili mislimo da nam treba), a ako idemo na dulje vrijeme u kofer utrpamo sve što nam padne pod ruku vodeći se uzrečicom “nek’ se nađe”.

image

Specijalizirana otopina za čišćenje lica

PROMO

U novom broju magazina Gloria Putovanje ključne dileme možete riješiti u startu. Osim što na skoro 200 stranica nudimo prijedloge za sve vrste putovanja - od city breaka i skijanja do bijega na egzotične lokacije - svatko na dar dobiva jedan od dva vrhunska noviteta brenda Pharmaceris. Namijenjeni su problematičnoj koži i kosi, a razvio ih je tim stručnjaka kombinirajući dermatološka rješenja i napredne kozmetičke formule. Pritom su idealne veličine za ručnu prtljagu ili kofer pa su time i najbolji kozmetički suputnik.

image

Šampon za osjetljivo vlasište

PROMO

Prvi proizvod je micelarni šampon H-Sensitonin za njegu vlasišta sklonog iritacijama, suhoći, svrbežu i peckanju, kao i njezi tanke i osjetljive kose. A čak i ako nije takva, mogla bi to postati na previsokim ili preniskim temperaturama - ovisno o tome jesmo li na plaži ili u planinama. Baziran je na iznimno nježnoj micelarnoj formuli pa učinkovito čisti kosu i vlasište, osigurava potrebnu razinu hidratacije i uspostavlja prirodnu fiziološku ravnotežu. Sadrži ekstrakt lana, betain i alantoin koji smanjuju hiperaktivnost vlasišta te u kombinaciji s olamin piroktonom umiruju njegovu nadraženost, eliminirajući peckanje, svrbež i kronično perutanje. Tu je i D-pantenol koji pojačava umirujući učinak, dok zaštitni proteini pšenice prodiru u oštećena područja, vlaže i vidljivo jačaju kosu cijelom dužinom.

image

Novi broj magazina Gloria Putovanje

TAJ LAKE PALACE

Drugi preparat koji svakako mora biti u vašoj putnoj torbi je T Sebo-Almond-Claris, bakteriostatska otopina za čišćenje kože s umjerenim i intenzivnim upalama, sklonosti sjaju, ožiljcima i diskoloracijama od akni. Može se nanijeti na lice, dekolte i leđa, a sadrži tri posto bademove kiseline koja potpuno sprječava razmnožavanje bakterija i stvaranje akni. Među sastojcima su i ekstrakt limuna te kora voća, što posvjetljuje diskoloracije i ujednačava ton kože ne isušujući je. Nanosi se ujutro i navečer te je savršena priprema za daljnje tretmane njege tonikom i kremom iz linije Pharmaceris T za dubinsko čišćenje i sprječavanje novih nesavršenosti na koži.

Linker
27. travanj 2024 06:37