PROMO
VIKEND U SUSJEDSTVU

Savršenstvo na mađarski način: Ovaj hotel s 5 zvjezdica sinonim je za najvišu razinu glamuroznog opuštanja

Spirit Hotel Thermal Spa lani je izabran za najbolji svjetski ruralni luksuzni hotel, a nalazi se među sedam slikovitih jezera popularnog termalnog lječilišta Sárvár.

Spirit Hotel Thermal Spa lani je izabran za najbolji svjetski ruralni luksuzni hotel, a nalazi se među sedam slikovitih jezera popularnog termalnog lječilišta Sárvár.

DELUXE PUNJENJE BATERIJA

Spirit Hotel Thermal Spa nudi opuštanje u prekrasnom okruženju daleko od buke i gradske vreve. Doživljaje s pet zvjezdica karakteriziraju bezvremenska elegancija, moderan dizajn, ekskluzivna atmosfera, usluge svjetske kvalitete i jedinstveni personalizirani trenuci.

image

Piće uz bazen pruža savršeno ljetno osvježenje

PROMO

SOBE PRILAGOĐENE POSEBNIM ZAHTJEVIMA

Želite se opustiti u miru zen vrtova? Ili provoditi vrijeme među cvijećem? Osjećate se bolje kad ste okruženi okrepljujućim bojama? U Spiritu možete odabrati atmosferu svoje sobe ili apartmana. Za 15. rođendan hotel daruje svoje goste: u suradnji s renomiranim mađarskim dizajnerima interijera kreirano je pet različitih tipova soba. Svatko voli drugačije okruženje pa u svakoj sobi dominiraju jedinstveni svijet boja i stilske značajke.

ELEMENT ŽIVOTA: VODA

Posebnost hotela Spirit je nagrađivana wellness i spa zona površine 10 tisuća četvornih metara. Oázis Spa gostima nudi opuštanje uz čak 22 bazena. Nije slučajno da se zove oaza: jamči odmor, osvježenje i opuštanje. Spa bazeni se napajaju iz vlastitog termalnog hotelskog izvora, koji kontinuirano stvaraju svilenkastu ljekovitu vodu Spirit, bez kemikalija.

image

Hotel je poznat i po vrhunskoj gastronomiji

PROMO

WELLNESS DOŽIVLJAJI U SVIM KOLIČINAMA

Na jedinstvenom otoku možete si ugoditi u devet različitih vrsta sauna. Nakon posebnih seansi u sauni opustite se u prostoriji za odmaranje s otvorenim kaminom, gdje se u spoju s prirodom i uz pucketanje vatre, možete diviti krajoliku. Nakon što isprobate više od stotinu wellness, medicinskih i beauty tretmana iz cijelog svijeta zasigurno ćete se osjećati preporođeno.

image

Prostrane sobe i apartmani imaju privatni balkon

PROMO

GASTRONOMSKO PUTOVANJE

Kulinarski doživljaj je dio koncepta hotela, jer je pravilan i uravnotežen obrok temelj sklada tijela i duha. Chef hotela na stolovima gostiju dočarava pravu čaroliju specijaliteta od zdravih namirnica. Ponuda doručka mami poglede, a romantična večera uz svjetlost svijeća stvara raspoloženje za Spiritove raznolike večernje programe.


Sadržaj nastao u suradnji Gloria x Spirit Hotel Thermal Spa

Linker
14. lipanj 2024 19:33