NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite tri noćenja za dvije osobe u Obertauern [PLACESHOTEL] by Valamar

Snježna oaza za moderne putnike: uživajte u vrhunskoj ponudi hotela u popularnom austrijskom skijalištu Obertauern.

Spektakularni pogled na snježne padine, skijaške staze koje će obožavati svi ljubitelji snijega i skijanja, genijalna atmosfera na stazi i oko nje, bogat noćni život i après-ski ponuda, ukusna jela međunarodne i austrijske kuhinje, kokteli koji će ugrijati sve ljubitelje zimovanja, ugodan ambijent izvrsno opremljenog spa centra, najljubaznije osoblje koje govori i hrvatski jezik, sjajni sadržaji za djecu svih uzrasta... sve to čeka goste hotela OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar u omiljenoj austrijskoj skijaškoj destinaciji - Obertauernu.

image

Lobby hotela Obertauern Places by Valamar

PROMO

OBERTAUERN [PLACESHOTEL] najnoviji je član obitelji brenda [PLACES] i prvi takav u Alpama. Smješten u srcu najsnježnijeg austrijskog skijališta sa zajamčenim snježnim pokrivačem od studenog do travnja, hotel predstavlja elegantno utočište usred prave zimske idile. Mjesto je to na kojem su potrebe pojedinca prioritet, a gostima je na raspolaganju cijeli niz personaliziranih preporuka poznavatelja destinacije (Destination Insider). Ti su stručnjaci posvećeni organizaciji različitih sadržaja, od tečajeva skijanja do posjeta vrhunskim restoranima i brojnih drugih rekreacijskih aktivnosti. Onima koji čeznu za uzbudljivijim doživljajima, pomoći će poznavatelji aktivnosti na snijegu (Snow Mastermind). Oni će za goste osmisliti izlete na skijanje ili sanjkanje s vodičem, kao i jedinstvene aktivnosti poput noćnog skijanja ili hodanja u krpljama, te im pružiti pregršt savjeta o skijanju, skijaškom trčanju i najkvalitetnijoj opremi.

Ovaj jedinstveni hotel goste dočekuje u 120 vrhunski uređene sobe, a gostima su na raspolaganju unutarnji bazen, spa centar s unutarnjim i vanjskim saunama, igraonice te multimedijalne zone koje se prostiru na čak 400 m2. Restoran i bar hotela nude širok spektar internacionalnih, lokalnih te posebnih jela spravljenih na jedinstven način, a usluga [PLACESFLEXI] omogućuje potpunu slobodu uživanja u hrani i piću jer ukoliko gosti ne stignu na večeru dnevni kredit mogu iskoristiti u nekom od hotelskih barova ili pak iznos prebaciti za idući dan. Na vrhu hotela nalazi se pak pravi dragulj - [PLACESROOFTOP] bar i lounge zona s terasom. Smješten na osmom katu ovaj bar ne samo da posjetiteljima pruža najsjajniji pogled na snijegom prekrivene Alpe već donosi i sjajnu après-ski atmosferu uz izvrsnu glazbu i povremene nastupe DJ-a u sklopu glazbenog programa SOUNDS OF [PLACES].

image

Iz lounge zone i rooftop bara na osmom katu pruža se veličanstven pogled na snijegom prekrivene Alpe

PROMO

Dobitnica nagrade je Ana Škrbina iz Zadra. A ovo je njezina dobitna fotografija.

image

Pobjednička fotografija nagradnog natječaja "Osvojite tri noćenja za dvije osobe u Obertauern [PLACESHOTEL] by Valamar"

ANA ŠRKBINA

Da biste sudjelovali u nagradnom natječaju, podijelite s nama svoje najbolje fotografije na temu zimskih aktivnosti ili skijanja - najoriginalnije ćemo nagraditi! Nagradni natječaj će trajati od 14. do 31. prosinca 2023. Fotografije nam šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u DM na IG profilu @gloriahr najkasnije do 31. prosinca 2023. Dobitnik/ica će biti objavljen na portalu gloria.hr 3. siječnja 2024. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja

Linker
18. travanj 2024 20:44