u planine

Uživa u društvu najbližih: Meghan Markle je s prijateljicama i djecom pobjegla u snježnu idilu

Dok se britanska monarhija bori s bolestima i tragedijama, vojvotkinja od Sussexa na drugom dijelu svijeta uživa u najvećem američkom skijalištu zajedno s djecom, suprugom i bliskim prijateljima koji su i otkrili kako su se proveli.

Zahvaljujući trenerici fitnessa Heather Dorak, otkriveno je kako Meghan Markle posljednjih nekoliko dana uživa s djecom na snijegu. Naime, Heather je na Instagramu objavila fotografije s američkog skijališta Powder Mountain Ski Resortu u Utahu gdje je bila s Meghan i Kelly McKee Zajfen koja vodi udrugu za mlade mame. Uz objavljenu fotografiju napisala je: "Kakvo savršeno putovanje!! Srce mi je puno. Djeca su danju pokorila padine, a odrasli su urlali od smijeha duboko u noć. Prava sretnica i obožavam naše divne prijatelje".

A kako se i ne bi dobro zabavljali kada se druže godinama i djeca su im slične dobi. Ipak, na fotografijama koje je objavila vješto su izbjegnuti Archie i mala Lilibeth koje Meghan i Harry drže podalje od javnosti. Pogotovo otkada su izgubili službenu zaštitu koju su svojedobno tražili i na američkom kontinentu. I ove fotografije osvanule su samo dan nakon što je objavljeno da je Harryju londonski Visoki sud odbio žalbu na odluku Ministarstva unutarnjih poslova koje ga je skinulo s liste posebno štićenih osoba u Ujedinjenom Kraljevstvu.

image

Prije tri tjedna par je bio u Kanadi ragledati zimska borilišta gdje će se odigrati i Invictus igre

SHUTTERSTOCK

Pretpostavlja se da je i princ Harry bio na ovom izletu, jer su Heather i njezin suprug jako bliski s vojvodama od Sussexa. Često odlaze na zajedničke izlete, a poznato je i kako su u srpnju 2022. ljetovali u bajkovitoj dolini Jackson Hole u Wyomingu gdje su proslavili američki Dan nezavisnosti. Tako da Harry i Meghan u Americi vode poprilično "normalan život" kakav ne bi mogli ni zamisliti da su ostali u Velikoj Britaniji kao aktivni članovi monarhije.

Linker
23. travanj 2024 13:53