Promo
CD odabranih pjesama uz Gloriju

The Frajle - nova pjesma uoči novog albuma i koncerta u Zagrebu

Popularni novosadski bend The Frajle u svibnju ove godine slavi točno deset godina od početka svog glazbenog puta što će obilježiti albumom obrada koji izlazi idućeg mjeseca, a do tada uživajte u novoj pjesmi - "Negativ".

Popularni novosadski bend The Frajle u svibnju ove godine slavi točno deset godina od početka svog glazbenog puta što će obilježiti albumom obrada koji izlazi idućeg mjeseca, a do tada uživajte u novoj pjesmi - "Negativ".

Deset godina putovanja, pjesama, smijeha, koncerata i nevjerojatne energije četiri iznimne žene - Marije, Nevene, Jelene i Nataše - je velik razlog za slavlje. The Frajle su desetu godinu odlučile zaokružiti novim albumom obrada koji izlazi u svibnju, a prije toga predstavljaju novu pjesmu "Negativ" u kojoj su ostvarile suradnju s jednom od najpoznatijih makedonskih pjevačica, Tijanom Dapčević.

Ovo im nije prva suradnja: Frajle su prije par godina bile gošće Tijani na pjesmi "Živote kreni", a ovaj put su izabrale obraditi Tijanin hit "Negativ" i u toj obradi ugostiti i Tijanu, koja je s tom pjesmom 2002. godine pobijedila na Sunčanim skalama, a potom po njoj nazvala i album koji je doživio veliki uspjeh u Makedoniji.

Promo
Frajle i Tijana

- Tijana je prekrasna, duhovita i svoja, a uz sve to i divna glazbenica. Nakon prve suradnje, znale smo da želimo opet nešto s njom raditi i sve se poklopilo na pjesmi "Negativ". Ne možemo dočekati da nap novi album "Obraduj me" dođe konačno u ruke publike".

Obje pjesme - "Živote kreni" i "Negativ" - nalaze se na CD-u koji dolazi na dar uz novi broj magazina Gloria, u prodaji od 4. travnja, a na njemu se nalazi osam pjesama te je svojevrstan uvod u studijski album "Obraduj me" koji izlazi u svibnju.

"Obraduj me" je novi album obrada Frajli, a publika ga već s nestrpljenjem očekuje. Nakon nedavno objavljene suradnje s Vannom na pjesmi "Ako je vrijedilo išta" i sada pjesmom "Negativ", Frajle još jednom potvrđuju svoju glazbenu posebnost no i specifičnu prepoznatljivost, kojom zaokružuju svoj novi albumom obrada.

Energija koju dijele s publikom nešto je što na svakom koncertu iznova oduševi, pa nije ni čudo da su koncerti Frajli u Hrvatskoj redom rasprodani. Prva prilika za novo koncertno druženje s Frajlama stiže 12. travnja kada djevojke nastupaju u zagrebačkom Johannu Francku.

Linker
28. travanj 2024 17:27