BLIC TVRDI

Frajle se nepozvane pojavile na koncertu posvećenom Oliveru Dragojeviću: ‘Otele su mikrofon iz ruke mladom pjevaču‘

Producenta Antu Gelu su zamolile da nastupe na trajektu, ali on ih je odbio, tvrdi Blic

Petar Dragojević (lijevo s mikrofonom) i The Frajle (desno)

U petak 29. srpnja navršeno je četiri godine od legendarnog Olivera Dragojevića. U povodu obljetnice smrti općina Vela Luka organizirala je niz događaja u čast pjevača. Sve je počelo u utorak na trajektu koji je krenuo iz Splita prema Veloj Luci. Sve je završilo sinoć koncertom na pozornici koja je bila postavljena na moru u Veloj Luci.

Kako prenosi Blic, pojavljivanje glazbene skupine ‘Frajle‘ uzrokovalo je neprijatnu situaciju, koja je započela na trajektu, a završila na - društvenim mrežama.

Blic tvrdi kako su se The Frajle, koje čine Nataša Mihajlović, Jelena i Nataša Buča, pojavile bez ikakvog službenog poziva od strane općine Vela Luka ili glavnog glazbenog producenta Ante Gele na danima posvećenim Oliveru Dragojeviću.

Članica grupe Nataša prvo je došla kod Ante Gele i zamolila ga da njih tri nastupe. Ante Gelo ih je na kulturan i ljubazan način zamolio da to ne čine, jer nisu bile planirane na koncertu na trajektu koji je već bio unaprijed osmišljen. Gelo je u dogovoru s obitelji pozvao one pjevače za koje je smatrao da tu pripadaju: grupu "Dupini", dugogodišnji prateći bend Olivera, Petra Dragojevića i nekolicinu mladih talentiranih pjevača po svom izboru, piše Blic.

Blic dalje tvrdi kako su se "Frajle" malo po malo, ali ipak nametljivo, dočepale mikrofona, uzele ga iz ruku jednog mladog pjevača koji je pjevao i videozapis svog nastupa objavile na svojim društvenim mrežama.

Informacije koje je saznao "Blic" drugačije su od onih koje "Frajle" promoviraju putem društvenih mreža.

image

Ante Gelo

Josko Ponos/Cropix

- Svoj nepozvani dolazak na trajekt su prikazale kao da im je ukazana čast da sudjeluju u službenom programu u čast Oliveru i to su iskoristile da nastave svoj sukob s Bebom Balašević koji se nedavno odvijao na društvenim mrežama. Nazočni gosti ostali su skamenjeni njihovim postupkom, a one su govorile da su sve ovo napravile u dogovoru s Petrom Dragojevićem, Oliverovim nećakom, međutim kasnije se ispostavilo da to nije istina - objasnio je izvor za Blic.

Blic je kontaktirao Antu Gelu koji je na upit jesu li "Frajle" imale službeni poziv na događanje imao kratak komentar.

- Ja ih nisam zvao, pozvale su se same - bilo je sve što je za "Blic" rekao Ante.

Blic je pokušao stupiti u kontakt s Frajlama, ali se one nisu javljale na pozive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 19:05