PRESS
DANSKI ZAPLET

Stigla je druga sezona: Nove epizode popularnog skandinavskog hita koje smo jedva dočekali

U prvoj sezoni televizijskog hita ‘Licem u lice’ danska glumica Trine Dyrholm imala je samo epizodnu ulogu, no u drugoj sezoni preuzela je glavnu riječ.

U prvoj sezoni televizijskog hita ‘Licem u lice’ danska glumica Trine Dyrholm imala je samo epizodnu ulogu, no u drugoj sezoni preuzela je glavnu riječ.

Intrigantna kriminalistička serija, s posebnim konceptom kratkih epizoda, može se gledati na platformi PickboxNOW. Nova, druga sezona donosi nam i ovog puta osam epizoda od kojih svaka traje 20-ak minuta.

"Oduvijek sam voljela raditi s redateljem Christofferom Boeom. Sviđa mi se kako spaja posvećenost žanru i umjetnički senzibilitet, a nakon što sam osjetila atmosferu serijala, bez razmišljanja sam pristala biti protagonistica druge sezone", rekla je danska glumica Trine Dyrholm.

Zaplet druge sezone počinje kada psihijatrica Susanne od hipnotiziranog pacijenta dozna da je on zapravo plaćeni ubojica, koji planira novi zločin. Odlučna da ga onemogući u naumu, a znajući da joj nitko neće vjerovati, krene u očajnički pokušaj da spasi nevinu djevojku.

image

Danski hit umjetničkog senzibiliteta u novim epizodama donosi neočekivani zaplet.

PRESS

Čitajte i: Obmane i laži Anne Sorokin: Prevarantica desetljeća i nakon izlaska iz zatvora ne prestaje sanjati o - milijunima

"Ovaj koncept je prilično iscrpljujuć za glavnog glumca. Imala sam 25 - 30 stranica teksta za svaku epizodu, koju smo onda snimali tjedan dana. Dok su drugi dolazili i odlazili, ja sam bila u intenzivnom ritmu svih devet tjedana. Toliko me izmorilo da sam dugo nakon snimanja samo bila kod kuće i štrikala, kako bih ispraznila glavu", ispričala je danska glumica.

Linker
26. travanj 2024 14:49