praktično i korisno

Fitness nikada nije bio primamljiviji: IKEA predstavila novu kolekciju za vježbanje kod kuće

Mnogi proizvodi iz kolekcije ne služe samo za vježbanje, već se mogu iskoristiti i kao elegantni i praktični dizajnerski komadi.

Zbog izazova vježbanja kod kuće, IKEA je odlučila istražiti kako omogućiti bolje i dostupnije vježbanje u našem svakodnevnom životnom prostoru. Rezultat je kolekcija DAJLIEN, razvijena s mišlju da ako ljudima olakšamo vježbanje bilo gdje, možemo osigurati da čak i malo aktivnosti bude dostupno svima svaki dan.

Kolekcija je izrađena na temelju uvida dobivenih tijekom posjeta domovima u New Yorku, Chicagu, Londonu i Šangaju, gdje je IKEA prikupila informacije o iskustvima koje donosi vježbanje kod kuće. Uvidi pokazuju da se mnogi susreću s izazovima kao što su motivacija, ograničen prostor, nedostatak vremena i osjećaj nelagode koji se javlja tijekom vježbanja u teretani. Istodobno, proizvodi za vježbanje smatraju se glomaznim i neusklađenim s uređenjem doma. Kolekcija DAJLIEN sadrži pametne, prilagodljive proizvode, koji se mogu koristiti na različite načine kako bi se prevladali ti izazovi, omogućujući ljudima da ostanu aktivni.

image

Kolekcija DAJLIEN razvijena je s mišlju da se ljudima olakša vježbanje bilo gdje

PRESS
image

Kolekcija DAJLIEN sadrži pametne, prilagodljive proizvode, koji se mogu koristiti na različite načine

PRESS

Inspirirana potrebom za višenamjenskim rješenjima koja se lako uklapaju u dom, kolekcija DAJLIEN dijelom je oprema za vježbanje, a dijelom prostor za odlaganje. Mnogi proizvodi iz kolekcije ne služe samo za vježbanje, već se mogu iskoristiti i kao elegantni i praktični dizajnerski komadi.

“Ne osjeća se svatko sigurno ili ugodno otići u teretanu, a kod kuće se često suočavamo s malim prostorima i vremenskim ograničenja. DAJLIEN je rođena iz želje da se pronađu pametna rješenja za ova ograničenja, koja će pomoći ljudima stvoriti prikladni i motivirajući prostor za vježbanje“, kaže Sarah Fager, dizajnerica u IKEA of Sweden. „Htjeli smo stvoriti pametne, lijepe proizvode koji će nadahnuti i redefinirati vježbanje kao zabavnu, laku i prirodnu svakodnevnu aktivnost.“

image

Inspirirana potrebom za višenamjenskim rješenjima koja se lako uklapaju u dom, kolekcija DAJLIEN dijelom je oprema za vježbanje, a dijelom prostor za odlaganje

PRESS

Cilj je bio stopiti proizvode s domom tako da prirodno postanu dio svakodnevnog okruženja, pa su proizvodi u kolekciji DAJLIEN dizajnirani u suptilnim bojama i detaljima. Kolekcija sadrži razne proizvode koji pomažu učiniti dom lakšim mjestom za vježbanje, uključujući podloge za vježbanje, step klupu i set utega u obliku prstena – sve dizajnirane za jednostavno korištenje, odlaganje i prijenos.

Jednako čvrsta i svestrana DAJLIEN klupa s mjestom za odlaganje inspirirana je klasičnom opremom za teretanu te utjelovljuje višenamjenski fokus kolekcije. Dolazi s neklizajućom podlogom i poziva na isprobavanje različitih vježbi s vlastitom težinom, a istovremeno služi kao spremište za opremu ili kao praktičan stolić za kavu.

image

Cilj je bio stopiti proizvode s domom tako da prirodno postanu dio svakodnevnog okruženja

PRESS
image

DAJLIEN želi omogućiti ljudima da se što više kreću i žive aktivniji život kod kuće

PRESS

DAJLIEN je više od opreme za fitness i uključuje proizvode za oporavak te ublažavanje stresa, među kojima su pročišćivač zraka, remen za jogu, jastuci za koljena, loptica za masažu i prijenosni Bluetooth zvučnik, sve u nježnim i umirujućim nijansama. Također nudi nekoliko nosivih komada, poput papuča i dva različita ponča, za opuštanje nakon vježbanja.

DAJLIEN želi omogućiti ljudima da se što više kreću i žive aktivniji život kod kuće. Prepoznajući da vježbanje može imati mnoge oblike te da za jednostavnu vježbu nije potrebno puno prostora, ova kolekcija pomaže premostiti jaz između doma i aktivnog života. Istražite kolekciju DAJLIEN u robnoj kući ili online.

Linker
06. ožujak 2024 17:07