Pravo osvježenje

Stylish komadi i povratak u 90-e: Predstavljena nova kolekcija popularnog talijanskog brenda

Kolekcija proljeće/ljeto talijanskog brenda Replay donosi pravo osvježenje u svijetu mode, a stylish komadi podsjećaju nas na 90-e koje su kroz kvalitetu i posvećenost detaljima uspješno prikazivale istančan modni ukus tadašnjih trendsetera.

Neustrašiv karakter, sloboda i samouvjeren stav glavne su odrednice još jedne zanimljive, moderne i autentične kolekcije prepoznatljivog talijanskog brenda Replay koji za svoje kreacije inspiraciju pronalazi u buntovnom biker i utility stilu. Komadi koji naglašavaju urbani izgled prožet mladenačkim šarmom oduševit će i ljubitelje minimalističke estetike koji u ovoj kolekciji mogu pronaći pregršt klasičnih i ležernih modela koji koketiraju s romantičnim siluetama naglašenih oblika i volumena.

Kolekcija proljeće/ljeto donosi pravo osvježenje u svijetu mode, a stylish komadi podsjećaju nas na 90-e koje su kroz kvalitetu i posvećenost detaljima uspješno prikazivale istančan modni ukus tadašnjih trendsetera.

Jednostavnost isprepletena "masculine" estetikom

Žensku kolekciju otvaraju bazični, ali izrazito dopadljivi komadi, a fokus je na svijetlim i toplim bojama koje snažno koketiraju s kontrastnim nijansama zelene i ružičaste. Lagane parke, bomber jakne, oversized majice nosive kao mini haljine, hlače opuštenog kroja te oversized košulje dominantni su modeli Replay kolekcije za žene koja je zadržala standarde ženstvenosti koja se isprepliće s popularnom "masculine" estetikom.

Jednostavni i ležerni krojevi neizostavan su dio svakodnevne garderobe, a glavna značajka im je versatilnost i udobnost. Ni ovog puta brend nije razočarao s popularnim cargo modelima, koji će biti veliki trend u novoj sezoni, a pojavljivat će se u raznim varijantama: od cargo hlača, majica pa sve do torbi.

image

Replay kolekcija

PROMO

Kombinaciju senzualnosti i elegancije pronaći ćete i u atraktivnim ženskim haljinama, a mini i midi verzije, izrađene od viskoze, pamuka i ukrašene cvjetnim printom, savršen su odabir za različite prigode, od glamuroznih do poslovnih i svakodnevnih. Nova kolekcija nudi i sjajan izbor torbi, a najpoželjniji modeli su hobo i baguette te velike shopper torbe koje su hit sezone. Povratak robusnih torbi donosi spoj praktičnosti i stila, a uz mikro glam modele ukrašene kamenčićima teško je ne primijetiti odvažne Replay torbe od trapera koje su pravi modni statement nosiv godinama.

image

Replay kolekcija

PROMO
image

Replay kolekcija

PROMO

Mnogima omiljeni traper dolazi u novom ruhu, a glavne odlike su mu funkcionalnost, inovativnost i kvalitetan materijal. Ballon, straight i wide fit su must have modeli ženske kolekcije, a relaxed i regular fit modeli dominiraju muškim dijelom asortimana. Još jedan novitet u kolekciji koji će vas oduševiti je revival 9ZERO1 jeansa retro izgleda koji se nosio u devedesetima, a kojeg karakterizira visoki struk, čvrst i kvalitetan traper te ravan kroj, a ono najbolje je da neodoljivo izgleda uz "all denim" kombinacije.

Udobno, ležerno i moderno - moto je muške kolekcije

Mladenački komadi urbanog prizvuka prisutni u muškom dijelu kolekcije donose uzbudljive kreacije za opušten, ali sofisticiran look, a paleta boja kreće se od toplih neutralnih nijansi do onih tamnijih. Muškarce avanturističkog i energičnog duha oduševit će robusna bomber jakna s biker zakrpama, a oni koji vole streetstyle komade svog favorita pronaći će u idealnom komadu za prijelazno razdoblje - college jakni s prošivima i aplikacijama.

image

Replay kolekcija

PROMO
image

Replay kolekcija

PROMO

Osnovni koncept kolekcije definitivno je ležerno, udobno i bezvremensko, a ključna izdanja čine svestrani i praktični komadi poput trenirki i jogger cargo hlača, laganih pulovera od pamuka i kašmira te neizostavnih t-shirta s kontrastnim logotipom, vintage efektom, printom i zakrpama. Posebno se ističu i kratke pamučne bermuda hlače koji su sezonski must have, a uz njih, neizostavan predmet proljetno-ljetne garderobe su lagane i prozračne košulje od lana koje slove kao odličan odabir za svakodnevne i poslovne kombinacije.

Nova Replay kolekcija koja odiše klasičnom i bezvremenskom estetikom dostupna je u svim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku te na službenom Replay web shopu.

Linker
25. travanj 2024 00:50