savršen spoj

Nova razina užitka: Burgeri i šampanjac kombinacija su koju vrijedi isprobati

Zagrebački Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar ove zime donosi nekonvencionalan spoj nadahnut sočnim burgerima i biranim francuskim šampanjcima.

Chefica Ana Grgić Tomić podigla je uživanje u burgerima na potpuno novu razinu uz najfinije mjehuriće čistog zadovoljstva. Njezina interpretacija svima omiljenog klasika street fooda dolazi u tri različita okusa pripremljena s odabranim sastojcima koji u spoju s profesionalnom tehnikom pripreme, slasnim domaćim umacima i vrhunskim šampanjcima pozivaju na istinsko gurmansko uživanje.

Classic Esplanade 1925 burger sa sočnom junetinom u hrskavom brioš pecivu s dodatkom cheddar sira uz domaći aioli umak od začinskog bilja i čili krumpiriće pravi je pogodak za ljubitelje klasičnih burgera. S druge strane, Beef × Foie Gras juneći je burger koji dolazi u kombinaciji s finom pečenom guščjom jetrom, domaćim BBQ umakom, ključnim za postizanje bogatstva okusa, a savršeno se spaja s hrskavom salatom, mliječnim pecivom i neizostavnim domaćim pomfritom.

image

Osim u burgerima može se uživati u raznovrsnoj selekciji vina

ARHIVA HOTELA ESPLANADE ZAGREB

Shrimps burger okusima i sastojcima savršeno podsjeća na Mediteran: crvene kozice, hrskava salata, aioli od curryja u kukuruznom muffinu uz čips od batata – ovaj unikatan i poseban burger jednostavno poziva na kušanje. Valja napomenuti da burgeri mogu biti posluženi i u bezglutenskom pecivu.

image

Chefica Ana Grgić Tomić podigla je uživanje u burgerima na potpuno novu razinu

ARHIVA HOTELA ESPLANADE ZAGREB

Osim ukusne hrane u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bara možete uživati i u selekciji vrhunskih francuskih šampanjaca od Bruta, Roséa, La Grande Dame 2008. ili premium izdanju šampanjca iz 2002., koje dolazi u posebnoj magnum boci povodom obilježavanja 250. obljetnice postojanja.

image

Burgeri su u spoju s profesionalnom tehnikom pripreme, slasnim domaćim umacima i vrhunskim šampanjcima pozivaju na istinsko gurmansko uživanje

ARHIVA HOTELA ESPLANADE ZAGREB
image

Esplanade Bar otvoren je svakog dana od 8:30 do 2:00 sata ujutro. Cijeli menu je dostupan na linku

ARHIVA HOTELA ESPLANADE ZAGREB

Uz spomenutu ponudu, u Esplanade Baru možete svakodnevno uživati i u dnevnoj i u večernjoj varijanti uz odlične koktele, kao i LABV koktele koje potpisuje Vjenceslav Madić Master Kishoni, a tu su i birana žestoka pića, vrhunska vina i craft piva. U ponudi je i odlična kava s odabranim dodacima, potom selekcija čajeva, kao i prepoznatljiv Popodnevni čaj koji dolazi sa selekcijom finih zalogaja i slastica posluženih na etažeru za dvoje.

image

A također se može uživati u raznim koktelima

ARHIVA HOTELA ESPLANADE ZAGREB

Osvježiti se možete i uz cijeđene i hladne sokove. Uz burgere, nepce možete nagraditi i poznatim Esplanadinim štruklima ili tatarskim biftekom, croissant sendvičem s lososom ili Club sendvičem, kao i poznatom Cezar salatom, slasnim rižotom te juhom od graška i mente, a u ponudi je i kolekcija obožavanih Esplanadinih slastica čiji se popis mijenja prema sezoni.

image

Rezervacije stolova za Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar primaju se telefonom na 01 45 666 33. Više informacija potražite na internetskoj stranici

RAJAN MILOSEVIC
Linker
16. travanj 2024 16:34