MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Wow

Zavirite u vilu za koju će David i Victoria Beckham izdvojiti 50 milijuna eura, ovim potezom daju naslutiti jednu stvar

Obitelj će i dalje živjeti na relaciji Velika Britanija - Amerika, ali pretpostavlja se da će ipak više vremena provoditi u Miamiju.

Obitelj će i dalje živjeti na relaciji Velika Britanija - Amerika, ali pretpostavlja se da će ipak više vremena provoditi u Miamiju.

David (49) i Victoria Beckham (50), jedan od najpoznatijih svjetskih parova, šire svoj impresivni portfelj nekretnina kupnjom nove vile u Miamiju vrijedne vrtoglavih 50 milijuna eura. Time su odlučili napraviti značajan korak u privatnom životu, ali i oko poslovnih planova u Americi, koja im je postala drugi dom otkako je David postao jedan od suvlasnika nogometnog kluba Inter Miami.

image

Novi dom Davida i Victorije Beckham u Miamiju

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Rezidencija je smještena na prestižnoj North Bay Road u Miami Beachu, području poznatom po ekskluzivnim nekretninama i slavnim stanovnicima. Prostire se na impresivnih 1.325 kvadratnih metara i iz nje se pruža spektakularan pogled na zaljev Biscayne. Izgrađena je 2018. godine, a sadrži devet spavaćih soba i kupaonica, kućno kino, teretanu, spa s masažnom sobom, infinity bazen, profesionalnu kuhinju, kao i onu vanjsku, dnevni boravak te lounge bar na krovu. Ono što dodatno impresionira je pristup plaži koja se prostire na 38 metara i ima pristanište za jahtu, što savršeno odgovara životnom stilu Beckhamovih. U elitnom dijelu Miamija susjede će im biti pjevačica Shakira, manekenka Cindy Crawford te glazbenik Phil Collins.

image

Ima devet spavaćih soba i devet kupaonica

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Na plaži je pristanište za jahtu, što savršeno odgovara životnom stilu Beckhamovih

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Susjede će im biti Shakira, Cindy Crawford te Phil Colins

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na popisu nekretnina koje Beckhamovi nalazi se i kuća u londonskom Holland Parku vrijedna oko 32 milijuna eura, te seosku kuću u Cotswoldsu vrijedna 14 milijuna eura, također u Velikoj Britaniji, kao i penthouse u zgradi One Thousand Museum u Miamiju kupljen za oko 19 milijuna eura.

Prema pisanju Daily Maila kupnja ove luksuzne vile nije samo osobna investicija obitelji, već i strateški potez za njihov prepoznatljiv brend. Victoria, uspješna modna dizajnerica, planira je kao platformu za širenje svog modnog i kozmetičkog carstva, a izvori bliski paru otkrivaju da želi otvoriti ekskluzivni salon upravo u njoj, a gdje bi mogla okupljati utjecajne i bogate klijentice i tako ojačati svoje poslovne veze u tamošnjoj modnoj industriji.

image

Victoria Beckham i David Beckham

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Dolazak Beckhamovih u susjedstvo već je izazvao interes lokalnih stanovnika pa neki susjedi smatraju da bi njihova prisutnost mogla povećati vrijednost okolnih nekretnina te ističu da su se slavni Britanci dobro uklopili u miamijski stil života. Iako će Beckhamovi i dalje živjeti i raditi na relaciji Velika Britanija - SAD, pretpostavlja se da će odsad više vremena provoditi preko oceana.

Linker
06. listopad 2024 12:33