GLOW EKSPERT

Najtraženiji tretmani za prirodan i njegovan izgled

Zagrebačka adresa poliklinike Dermamed na Trešnjevci novo je in mjesto u gradu. Želite li saznati više o njezi lica i aktivnim neinvazivnim tretmanima za prirodan i svjež izgled, na pravom ste mjestu. Osim u Zagrebu, i Dermamed u Splitu ima "dane otvorenih vrata", kad dr. med. Anđela Prolić daje besplatne savjete i radi plan obnove kože za svakog pacijenta - bez obveze.

U Dermamedu se svjetski poznata aparatura kombinira i individualno prilagođava. Na taj način postiže se vrhunski učinak uz dugotrajan rezultat. Uvijek možete doći na konzultacije po savjet liječnika i odabrati nešto za sebe. Estetska medicina napreduje svakog dana te smo izdvojili neke od najnovijih i najtraženijih tretmana koji daju brz rezultat uz dugotrajno prirodan i njegovan izgled.

Dugo smo čekali laser koji je u isto vrijeme i nježan i učinkovit. MultiFRAX® frakcijski laser napravio je revoluciju u regeneraciji i podizanju kože, bezbolan je, a neposredno nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima. Unaprijeđena je patentirana verzija izumitelja prvog Fraxel Dual lasera. Osim za pomlađivanje kože, koristi se i za tretiranje pigmentacija, strija, ožiljaka. Potiče obnovu kolagena u dubljim slojevima kože, a kombiniramo ga s polinukleotidima i za područje podočnjaka. Koža je svježa, zategnuta i poboljšane teksture.

image

MULTIFRAX FRAKCIJSKI LASER - ISTODOBNO NJEŽAN I UČINKOVIT U POMLAĐIVANJU KOŽE

PRESS

Još jedna inovacija dolazi iz poliklinike Dermamed, a to je Therma D.A.S. intralifting tretman koji se uz Endolifting PRO tehnologiju koristi kod opuštene kože. Liječnik posebnom kanilom na točno određenoj temperaturi zateže višak kože na licu ili tijelu. Kontrola temperature u tkivu čini ga bezbolnim, sigurnim i učinkovitim. Radi se samo jednom. Za podbradak i koljena, gdje treba eliminirati masno tkivo i zategnuti kožu, koristi se i liposukcijski modul. Tretman se radi samo jednom, a to je san sviju nas - otopiti masnoću i zategnuti kožu u samo jednom dolasku.

U Dermamedu uvijek tražimo inovacije u medicinskoj tehnologiji kako bismo pružili našim klijentima najbolju moguću uslugu i tretmane. Tako smo se nakon kongresa TAMC vratili s najnovijim dodatkom našoj poliklinici - laserom Accent PrimeX. ACCENT primeX Alma Laser najtraženiji je za neinvazivne tretmane vrata i dekoltea te smanjenje podbratka i bukalnih jastučića, koje učinkovito otapa. Istodobno zateže kožu pa lice poprima mladenački izgled, nema visećih naslaga masnoće, suženo je i podignuto.

INFINI RF - mikroiglice s radiovalovima dobro su poznat tretman za pore, ožiljke, višak kože i stimulaciju kolagena. Uz laser, prvi je izbor za ožiljke. U kombinacijama tretmana neizostavna je i LUMIXA Collagen Booster - FLE TECH fototerapija, koja uz pomoć gela s patentiranim kloroforima što se aktiviraju LED svjetlom postiže dubinsku obnovu kože, smiruje rozaceju i upalne procese, uništava slobodne radikale i 700 puta povećava stvaranje kolagena. Tretman je utemeljen na medicinskim istraživanjima i biotehnologiji, a suradnja tehnologije i znanosti uvijek rezultira ovako značajnim inovacijama. Naš cilj je osigurati dugotrajno njegovan i prirodan izgled. U dogovoru s vama pripremamo optimalan plan tretmana, a o rezultatima svjedoče brojni zadovoljni klijenti.

image

LUMIXA COLLAGEN BOOSTER DUBINSKI OBNAVLJA KOŽU, SMIRUJE ROZACEJU I DRUGE UPALNE PROCESE I POTIČE SINTEZU KOLAGENA

PRESS

ZA VIŠE INFORMACIJA OBRATITE SE POLIKLINICI DERMAMED U SPLITU, POLJIČKA 28B ILI ZAGREBU, KRAPINSKA 16 KONTAKT: 091 785 8357; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ILI PUTEM STRANICE www.dermamed.hr

Linker
27. ožujak 2024 09:08