best of red carpet

Crna elegancija, šljokice i čipka: Pogledajte najzanimljivije lookove sa Zlatnog Studija

Crvenim tepihom Zlatnog Studija prošetale su brojne domaće zvijezde i pripremile svoje najbolje lookove - izdvojili smo nekoliko njih koji su se istaknuli.

Crveni tepih najveće medijske nagrade nije razočarao jer smo mogli vidjeti najrazličitije lookove - od klasičnih crnih preko izazovnih, potpuno čipkastih lookova pa sve do elegancije poput one koju je na pozornici servirala Nina Badrić. Naime, pjevačica je zablistala u prekrasnoj kreaciji Amine Hasanbegović s puf detaljem na rukavima te dugačkim šlepom.

image

Nina Badrić

RANKO SUVAR CROPIX

Uz Ninu, u nešto svjetlijoj kreaciji doslovno pak je blistala voditeljica Tatjana Jurić koja je za dodjelu, na kojoj je bila jedna od nominiranih za radio glas godine, odabrala kreaciju domaćeg brenda Envy Room. Za šljokicama je posegnula i glumica Ružica Maurus, nagrađena za najbolje novo lice u kazalištu, koja je blistala u crnoj kreaciji sa seksepilnim izrezom na leđima.

image

Tatjana Jurić

VEDRAN PETEH CROPIX
image

Ružica Maurus

VEDRAN PETEH CROPIX

Crne lookove odabrale su i voditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić te glumica Helena Minić Matanić, ali radilo se o tri sasvim surpotne kombinacije. Dok je Marijana nosila haljinu s visokim izrezom i bijelim detaljima, koje je začinila s ogrlicom od ohridskih bisera, Antonija je odabrala odijelo modnog brenda Mona, a Helena blistala u kombinezonu sa šlepom brenda Solace London, a look je upotpunila krasnim naušnicama domaćeg brenda LuTi jewelry.

image

Marijana Batinić

VEDRAN PETEH CROPIX
image

Antonija Blaće

VEDRAN PETEH CROPIX
image

Helena Minić Matanić

VEDRAN PETEH CROPIX

Za čistu klasičnu eleganciju odlučila se pjevačica Severina koja je na dodjelu stigla u crnoj drapiranoj haljini modnog brenda Versace, a sve je upotpunila i njihovim modnim dodacima, sandalama i torbicom. Ipak, cijeli look nije bio nimalo klasičan jer je Severina vrlo uspješno nosila wet look koji je postigla zalizanom kosom i sjajem po tijelu.

image

Severina

VEDRAN PETEH CROPIX

U crnoj kombinaciji je blistala i voditeljica Ana Radišić. Ona se odlučila za vječni klasik, malu crnu haljinicu LeiLou Aleksandre Dojčinović s "bardot" izrezom.

image

Ana Radišić

VEDRAN PETEH CROPIX

Na crveni tepih najviše boje unijela je glumica Barbara Nola koja je stigla u upečatljivoj kreaciji cvjetnog uzorka za koju je zaslužan dizajner Luka Grubišić, dok je dobitnica Zlatnog Studija za najbolju glumicu, Tihana Lazović, stigla u potpuno čipkastom i providnom looku.

image

Barbara Nola

VEDRAN PETEH CROPIX
image

Tihana Lazović

VEDRAN PETEH CROPIX
Linker
14. travanj 2024 13:07